Artan

35,22 9.99 18:10
52,75 9.99 18:10
9,81 9.98 18:10
13,44 9.98 18:10
451,75 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

14,80 -9.98 18:10
356,50 -9.97 18:10
100,40 -9.96 18:10
6,15 -9.96 18:10
57,95 -9.95 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.874.570.551,80 18:10
10.151.848.618,00 18:10
8.690.991.652,40 18:10
8.490.855.663,25 18:10
7.109.393.382,54 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 4641 madde; 1 - 8 arası.

Konu: YATAS - Yataş

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by boga_ayi Yazıyı Oku
    Merhaba; Benin için kritik seviyelere ulaştı. Aslında halen beklentim 1 tık yukarısı ama bugün hızlı açılıştan sonra 10,75 te bir miktar şansımı denemek istedim. Ama her zaman olduğu gibi 10,6 dan yerine koydum. Bugün sanırım biraz yabancı satışı oldu. Paylaşan arkadaş olursa çok iyi olur. Saatlik grafikte ise son 3 bar biraz görüntüyü bozdu. Yarın saatlik grafikte 10,75 'e atıp üzerinde kalabilirse tekrar 11 üstü hedeflenebilir aksi durumda 10 u tekrar test edebiliriz diye düşünüyorum. Gönlüm ve beklentim pozitif yönde ama kendi adıma artık en azından portföyümün yarısıyla başka alternatiflere bakmanın zamanı geldi diye düşünüyorum. Bu arada gönül rahatlığı ile bu kağıtla vedalaşamamamın nedeni arka arkaya bir iki gün ciddi artış yapmamış olmasıdır. DGKLB gibi. Acaba benim gibi düşünen arkadaşım var mı? Yani baktığımızda teknik olarak tl bazında direnç olmaması ve $ bazında da zirvelere gelmesine rağmen ciddi günlük artış yapamıyor yada yaptırmıyorlar. Siz ne dersiniz?
    hisseyi yukarı taşıyan bir grup var. kısa vadeli operasyonlarla hisseyi düşe kalka yukarı taşıyorlar. her spekülatörün ya da grubun
    ayrı yöntemi olur. hızlı ve gösterişli alımlarla bir-iki gün hisseyi tırmandırıyorlar ve dönüp satışa geçiyorlar. realize bitince ki kısa süreli oluyor. tekrar aynı yöntemi kullanıyorlar. her alımlarında maliyet yükseldiği için tekrar tekrar yeni zirveler oluşuyor.. bugün
    2 ci seans satışa geçtiler. zarar etmemek için tekrar yukarı yapacaklardır. benzer hareketler tekrar tekrar sergilenecektir. bence
    yükseliş hızlı ve sağlıklı gerçekleşiyor. gruba saygılar.. çünkü oyuncu olmayan ve günlük-haftalık iniş çıkışlarda sabırla
    bekleyen herkese kazandırıyorlar..
    Grafik Yorumcusu

2.  Alıntı Originally Posted by ToKKan Yazıyı Oku
    hisseyi yukarı taşıyan bir grup var. kısa vadeli operasyonlarla hisseyi düşe kalka yukarı taşıyorlar. her spekülatörün ya da grubun
    ayrı yöntemi olur. hızlı ve gösterişli alımlarla bir-iki gün hisseyi tırmandırıyorlar ve dönüp satışa geçiyorlar. realize bitince ki kısa süreli oluyor. tekrar aynı yöntemi kullanıyorlar. her alımlarında maliyet yükseldiği için tekrar tekrar yeni zirveler oluşuyor.. bugün
    2 ci seans satışa geçtiler. zarar etmemek için tekrar yukarı yapacaklardır. benzer hareketler tekrar tekrar sergilenecektir. bence
    yükseliş hızlı ve sağlıklı gerçekleşiyor. gruba saygılar.. çünkü oyuncu olmayan ve günlük-haftalık iniş çıkışlarda sabırla
    bekleyen herkese kazandırıyorlar..
    Sizce bu kişi ya da grup yerli mi yoksa gerçekten yabancı mı ? Raporlarda artan yabancı payına istinaden sordum.

Yıllardır takip ettiğiniz trend tecrübelerinize göre işlem tarzlarından bir fikir sahibi olabilirsiniz diye sordum.

Teşekkürler.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    İZMİR- ÇEŞME-ÖZDERE
    Gönderi
    1,201
     Alıntı Originally Posted by Antiseptik Yazıyı Oku
    Sizce bu kişi ya da grup yerli mi yoksa gerçekten yabancı mı ? Raporlarda artan yabancı payına istinaden sordum.

Yıllardır takip ettiğiniz trend tecrübelerinize göre işlem tarzlarından bir fikir sahibi olabilirsiniz diye sordum.

Teşekkürler.
    bence yerli yabancı ayrımı doğru olmaz. tabi ki artan yabancı payı biliniyor. yabancılar uzun vadeli amaçla paylarını arttırırken aynı zamanda kısa vadeli operasyonlarla kazançlarını da arttırabilirler.
    ya da bu grup yerli-yabancı ortaklığı da olabilir(tahmin) bilemeyiz.
    bağfaşın zannedersem 1998 yükselişini(20 liralardan 280 liraya ve bölünüp tekrar 2 ye katlanma)türk,alman ve amerikalı üç spekülatör
    başarılı bir şekilde gerçekleştirmişti. bu isimler o zamanın borsa dergilerinde sık bahsedilen konulardandı..
    Grafik Yorumcusu

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •