Sayfa 184/2491 İlkİlk ... 841341741821831841851861942342846841184 ... SonSon
Arama sonucu : 19921 madde; 1,465 - 1,472 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

1. Son dakika haberi... Enflasyon, kasım ayında yüzde 1,44 gerileyerek, yıllık bazda yüzde 21,62 oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Kasım ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) verilerini açıkladı. Buna göre, TÜFE'de (2003=100) 2018 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,44 düşüş, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 20,79, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 21,62 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 15,63 artış gerçekleşti.

Ana harcama grupları itibariyle 2018 yılı Kasım ayında endekste yer alan gruplardan, sağlıkta yüzde 0,57, konutta yüzde 0,47, lokanta ve otellerde yüzde 0,41 ve alkollü içecekler ve tütünde yüzde 0,17 artış gerçekleşti.

Valla Deniz Hocam memura işciye emekliye üç kuruş zam vermemek için akıl almaz oyunlar oynuyorlar aralıkta da bir hile hurda ile düşük çıkarırlar böylece devlet alacaklı millet borçlu çıkar diyecek bişey yok. Bende sizin bir yazınızda söylediğiniz gibi sisteme 1 kuruş koymuyorum herşey yastık altı ve fiziki sisteme 1 sent koymuyorum. madem öyle bende böyle yaparım.para benim değil mi?

2.  Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Son dakika haberi... Enflasyon, kasım ayında yüzde 1,44 gerileyerek, yıllık bazda yüzde 21,62 oldu.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2018 yılı Kasım ayı Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ve Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi (Yİ-ÜFE) verilerini açıkladı. Buna göre, TÜFE'de (2003=100) 2018 yılı Kasım ayında bir önceki aya göre yüzde 1,44 düşüş, bir önceki yılın Aralık ayına göre yüzde 20,79, bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 21,62 ve on iki aylık ortalamalara göre yüzde 15,63 artış gerçekleşti.

Ana harcama grupları itibariyle 2018 yılı Kasım ayında endekste yer alan gruplardan, sağlıkta yüzde 0,57, konutta yüzde 0,47, lokanta ve otellerde yüzde 0,41 ve alkollü içecekler ve tütünde yüzde 0,17 artış gerçekleşti.

Valla Deniz Hocam memura işciye emekliye üç kuruş zam vermemek için akıl almaz oyunlar oynuyorlar aralıkta da bir hile hurda ile düşük çıkarırlar böylece devlet alacaklı millet borçlu çıkar diyecek bişey yok. Bende sizin bir yazınızda söylediğiniz gibi sisteme 1 kuruş koymuyorum herşey yastık altı ve fiziki sisteme 1 sent koymuyorum. madem öyle bende böyle yaparım.para benim değil mi?

6 aydır milletin enflasyonla anasını ağlattılar. Her şeye en düşük yüzde 50 zam geldi. Emeklinin anası ağladı, paraları ezildikçe ezildi.
    Asgari ücretlileri hiç saymıyorum 1 senedir zam almıyorlar, ve 1 senedir paraları çöp oldu. Yazık günah. Zenginler 28 30 arası faize koyup paralarını katlıyor vergide düşük. Ama maaşlı işçi, emekli anası ağladı.
    Tabirim için özür dilerim ama durum bu hakikatten 1 senedir maaşların anasını ağlattılar.

3.  Alıntı Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    6 aydır milletin enflasyonla anasını ağlattılar. .
    Gorucez bakalım 4 ay sonra anası mı agladı babası mı sevındı ne oldu ne bıttı.... Ulke genelınde yıne gıdıp %52 verırlerse cogunluk memnun demektır, o zaman da mustehaktır...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Originally Posted by Hermesj Yazıyı Oku
    6 aydır milletin enflasyonla anasını ağlattılar. .

Asıl seçimden sonra ağlatacaklar çok değil 4 ay var siz o zaman görün...

5. aslında bunların anladığı dilden konuşacaksın yastık altı yapacak bu millet gör bakalım ne oluyor o zaman üç kuruş için faize koymuyacan ne altını ne doları...

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    Gorucez bakalım 4 ay sonra anası mı agladı babası mı sevındı ne oldu ne bıttı.... Ulke genelınde yıne gıdıp %52 verırlerse cogunluk memnun demektır, o zaman da mustehaktır...
    Sırf bu tayfanın anaları biraz daha ağlasın diye ben nefret ettiğim bu adama oy verecem ipneligine.

7.  Alıntı Originally Posted by L.Septimus Yazıyı Oku
    Sırf bu tayfanın anaları biraz daha ağlasın diye ben nefret ettiğim bu adama oy verecem ipneligine.
    Ben yinede şeytana uyup "ipnelik" yapılmaması taraftarıyım

Monday December 03 2018 Actual Previous Consensus
    05:45 PM
    US
    Markit Manufacturing PMI Final NOV 55.3
    55.7 55.4
    06:00 PM
    US
    ISM Manufacturing Prices NOV 60.7
    71.6 70
    US
    ISM Manufacturing New Orders NOV 62.1
    57.4 +
    US
    ISM Manufacturing Employment NOV 58.4
    56.8 56.5
    US
    ISM Manufacturing PMI NOV 59.3
    57.7 57.6
    US
    Construction Spending MoM OCT -0.1%
    0%

ABD'de imalat ISM verileri 'Fiyatlar' dışındaki alt kalemler için oldukça iyi geldi,fiyatlar'ın da gerilemesine rağmen hala yüksek kalmaya devam ettiğini,mukayese edilen önceki aylardaki rakamların oldukça yüksek olduklarını göz önüne almak gerekiyor.

https://www.bloomberg.com/news/artic...rnd=markets-vp

U.S. Manufacturing Gauge Tops Estimates as Jobs, Orders Rebound

ABD imalat göstergesi beklentileri aştı,istihdam ve siparişler zıpladı.

Sayfa 184/2491 İlkİlk ... 841341741821831841851861942342846841184 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •