Sayfa 450/1049 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 3,593 - 3,600 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by delitrader Yazıyı Oku
    Arkadaşlar elimde bir miktar Bitcoin Cash vardı ve bunun çatallandığını BCHABC ve BSV gibi bölünmüş fakat cüzdanı açtığımda herhangi bir değişiklik görmüyorum diğer coinler görünmüyor lütfen yardımcı olurmusunuz bu bölünen coinleri cüzdanımda nasıl görebilirim. Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Teşekkürler...
    Windows/Linux masaüstü cüzdan programı kullanıyorsanız cüzdanın muhtemelen yeni versiyonu çıkmıştır. Bu sayede her iki zinciri de okuyup elinizdeki BCH'ların BCHSV ve BCHABC şeklinde bölünmüş hallerini göreceksiniz.

Borsalarda tutuyorsanız onlar otomatik destekliyorlardı zaten bu işlemleri. Fork esnasında yatırma-çekme işlemlerini durdurup snapshot alıp fork olduktan sonra ikiye bölünmüş halde göstermeleri lazım. Borsa tarafı için birşey yapmanıza gerek yok diye biliyorum. Hala görünmüyorsa borsaya mail atıp durumu sorabilirsiniz.

Web üzerinden online cüzdan vs. kullanıyorsanız onlar da muhtemelen destekliyorlardır. Yine mail ile iletişime geçmeniz lazım.

Ledger donanım cüzdanı kullanıyorsanız kendi sitelerinde şöyle bir başlık var;

https://support.ledgerwallet.com/hc/...Cash-hard-fork

2. Alıntı Originally Posted by foxmulder

Bitcoin dışında hiç bir sanal paranın geçerliliği olacağını düşünmüyorum. İstenildiği kadar üretilebilen bir kripto para nasıl gelecek Vaad edebilir . Benim düşüncem büyük bir btc oranını eline alan bir kurum veya kişinin bunu Karşılık olarak gösterip yeni ve hızlı bir kripto para üretebilir. Diğer ihtimallerin hiç bir anlamı yok . Bilmiyorum yada saçmalıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Alıntı Originally Posted by Secbul

Eski MS-DOS gibi düşünün. Kullanan kalmayacak ama onsuz da olmayacak.

Bence çok mantıklı. Amerikan doları da 1973'e kadar altına endeksliymiş. Sonrasında bunu kaldırmışlar, kafana göre dolar bas ya da geri çağır istediğin gibi

BTC de yeni dijital dünyanın altını gibi kabul görüp belli bir seviyede fiyatı stabilleştikten sonra BTC'ye endeksli yeni paralar çıkartılabilir. Bu sayede Sn. Secbul'un dediği gibi BTC de görevini tamamlamış olur. Günlük hayatta kimse kullanmaz ama arkaplanda karşılaştırma, endeks kıymeti olarak kalacağından MSDOS misyonunu da gerçekleştirmiş olacaktır.

3.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Windows/Linux masaüstü cüzdan programı kullanıyorsanız cüzdanın muhtemelen yeni versiyonu çıkmıştır. Bu sayede her iki zinciri de okuyup elinizdeki BCH'ların BCHSV ve BCHABC şeklinde bölünmüş hallerini göreceksiniz.

Borsalarda tutuyorsanız onlar otomatik destekliyorlardı zaten bu işlemleri. Fork esnasında yatırma-çekme işlemlerini durdurup snapshot alıp fork olduktan sonra ikiye bölünmüş halde göstermeleri lazım. Borsa tarafı için birşey yapmanıza gerek yok diye biliyorum. Hala görünmüyorsa borsaya mail atıp durumu sorabilirsiniz.

Web üzerinden online cüzdan vs. kullanıyorsanız onlar da muhtemelen destekliyorlardır. Yine mail ile iletişime geçmeniz lazım.

Ledger donanım cüzdanı kullanıyorsanız kendi sitelerinde şöyle bir başlık var;

https://support.ledgerwallet.com/hc/...Cash-hard-fork

Cevabınız için teşekkürler. Yalnız dediğiniz şekilde cüzdanın (electron) bir üst sürümünü yüklediğim halde ilgili coinler cüzdanda görünmüyor. Electron Cash cüzdan kurmuştum ama yeni versiyonu yüklediğim halde galiba beceremedim cüzdanda yeni coinler görünmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum ve arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

4.  Alıntı Originally Posted by delitrader Yazıyı Oku
    Cevabınız için teşekkürler. Yalnız dediğiniz şekilde cüzdanın (electron) bir üst sürümünü yüklediğim halde ilgili coinler cüzdanda görünmüyor. Electron Cash cüzdan kurmuştum ama yeni versiyonu yüklediğim halde galiba beceremedim cüzdanda yeni coinler görünmüyor. Yardımlarınızı bekliyorum ve arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Sanırım kendi kendinize yeni bir boş coin gönderme işlemi yapılması lazım. Sonrasında otomatik bölünmesi gerekir diye ilk etapta gördüğüm. aşağıdaki kaynakları buldum, detaylı bakmadım, o işi size bırakıyorum

Burada genel olarak fork sonrası farklı cüzdanlar için yapılması gereken işlemler var;

https://news.bitcoin.com/follow-this...g-bch-and-bsv/

Burada electron wallet'ın kendi sitesinde fork ile ilgili yardım sayfası var;

https://electroncash.org/nov2018.html

Burada da electron wallet'ın otomatik split yapmak için ufak bir program hazırlamışlar, sanırım onu kullanmak gerekiyor.

https://github.com/markblundeberg/co...es/tag/3.3.1CS

Dediğim gibi fazla incelemedim, siz hepsini okuyup mantığını bir sindirin önce. Coinlere kavuşacam diye aceleyle iş yapmayın.
    Fork'u yapanlar her ikisini de destekleyen cüzdanı ya da tool'ları da hazırlamışlar zaten. Sıkıntı olacağını sanmam.

5. Bir de bu işlemlerden önce ne olur ne olmaz mevcut cüzdanınızın yedeğini alın.
    Bir noktada hata falan olup da sıfırdan başlamak isterseniz yedek olsun elinizde.

6.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Bir de bu işlemlerden önce ne olur ne olmaz mevcut cüzdanınızın yedeğini alın.
    Bir noktada hata falan olup da sıfırdan başlamak isterseniz yedek olsun elinizde.
    Değerli paylaşımlarınız için teşekkürler ben tekrardan bakıp uğraşacağım takıldığım yerde tekrardan sizleri rahatsız ederim. Teşekkürler...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,204
    Blog Entries
    1
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku
    Bitmex 3785 deyim bu pozu kapatmak için.

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

8. O zaman dance
     Alıntı Originally Posted by secbul Yazıyı Oku

3 den 4 e giderken. (Destek-Ayı piyasada)

O zaman dance.

Sayfa 450/1049 İlkİlk ... 350400440448449450451452460500550950 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •