Sayfa 421/1012 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,361 - 3,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Merkez'in NŞA bu toplantıda düşürmemesi lazım. Saray cephesinden faizler düşmeli sözünü henüz şiddetle duymadık ama talimat gittiyse bilmiyoruz tabi. Bence stabil kalır bu toplantı. Aralık enflasyonunu görmek isterler.

2. Arada bir eğlenmek isteyen şuraya baksın ekonominin durumunu görmek için, resmi mahkeme kararları:

http://www.iflaserteleme.com/iflas-erteleme-haberleri/

Her gün 10'ar 10'ar......

Gerçi zorlaştıracaklar yakında konkordatoyu. O da göz boyama. İflas eden ne yapacak o zaman....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by ozzyken Yazıyı Oku
    evet aktif.
    haklısınız 5.15 ten dolara girmedim belkide buna pişman olacağız zaman gösterecek
    şahsım adıma haftalardır 5.15 de inat ettim ve full girdim bilen bilir...

4. Şurada:

http://t24.com.tr/haber/ekonomistler...-edecek,690335

Şöyle bir şey yazmışlar:

“Stopaj indirimi sonrasında bankalar mevduat faizlerini düşürüyor. Dolayısıyla bu indirim aslında mevduat sahibinin değil bankaların işine yarıyorâ€

Doğruysa stopaj indirimi bittikten sonra faizler artabilir.

5.  Alıntı Originally Posted by OKTAY Yazıyı Oku
    şahsım adıma haftalardır 5.15 de inat ettim ve full girdim bilen bilir...
    Helal olsun.

6. yalnız herkes dolarda tekrar bir yükseliş bekliyorsa o dolar yükselmez arkadaş. aylarca hatta senelerce bu seviyelerde kalır milleti dökerler, ondan sonra ancak yoluna devam eder dolar.

ben faiz almak istemediğim için bulaşmıyorum. fakat bunu sorun etmeyenler için bence en iyisi stopaj bitmeden uzun vade bağlamak olurdu parayı.

7.  Alıntı Originally Posted by ahmet306 Yazıyı Oku
    yalnız herkes dolarda tekrar bir yükseliş bekliyorsa o dolar yükselmez arkadaş. aylarca hatta senelerce bu seviyelerde kalır milleti dökerler, ondan sonra ancak yoluna devam eder dolar.

ben faiz almak istemediğim için bulaşmıyorum. fakat bunu sorun etmeyenler için bence en iyisi stopaj bitmeden uzun vade bağlamak olurdu parayı.
    Öyle bir şey yok uzun vadede. Diyelim ki 10 yıl boyunca sürekli insanlar dolar artacak paranoyası içerisinde. Adamlar Türkiye'yi yeniden mi kalkındıracak doları düşürüp?

8. arkadaslar eurobond nedir?

burada mesela yazmis bir sey bunu biri sade sekilde anlata bilirmi bana?6.JPG

Sayfa 421/1012 İlkİlk ... 321371411419420421422423431471521921 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •