Laf aramızda kalsın dua edinde bilge 1-2 gün buralara uğramasın. Gene bizi paylayacak![]()
Laf aramızda kalsın dua edinde bilge 1-2 gün buralara uğramasın. Gene bizi paylayacak![]()
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Patırdanırım elbet. Bu grafikten kimse birşey anlamamasına rağmen yaşa, varol, nurol
nidaları gırla gidiyor. Grafik endeksin son değerini gösteriyorsa ortada gözüken bir
rakam yok. Eğer belirlenen SMA/EMA değerleri ile standart MACD değerleri arasında
uyumu vurguluyorsa geç sinyal üretiyor. Grafiğin dilinden anlayan biri lütfen ne
dediğini bana da söyleyiversin.![]()
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doğru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eğri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Yoldayım. en kısa sürede bilgisayar başına geçince yazayım
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Borsamız Gelişen İşletmeler Pazarı'nda işlem görmekte olan "MCT Danışmanlık A.Ş."nin
ticaret unvanının "İdealist Danışmanlık A.Ş." olarak değişmesi nedeniyle, bülten adı
13/11/2018 tarihinden itibaren "IDEALIST DANISMANLIK" olarak değişmiştir. Mevcut
"MCTAS" işlem kodu ise 03/11/2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "IDEAS"
olarak değişecektir.
Ben anlayışımın azaldığını biliyor ve her daim de bunu dile getiriyorum. Öyle görünüyor ki artık anlatma yeteneğim de kaybolmuş...
Ben Üstadım anlar ve görüş yazar derken, o hiç anlamamış!!!
Ben sizinle grafik paylaşmadım...
Öyle görünüyor ki, grafiklerin üstüne yazdığım açıklamalar okunmuyor! Oturup boşu boşuna yazmışım?!...
Tekrar yazayım:
- Çok önceleri benden Günlük, Haftalık ve Aylık Grafiklerin dışında Saatlik grafikler de talep edilmişti.
- Ayrıca seans içerisinde de son durumu görebilmek istenmişti.
O zamanın şartlarına göre yapabileceğimin en iyisini yaparak siteyi şimdiki haline kadar getirebildim.
Fakat son dönemdeki yorucu çalışmalarım sonunda artık Sistem 'i tüm dönemler için paylaşabileceğim ortamı oluşturmayı başardığı sizlere de duyurmak için link verdim.
Asıl başardığım;
Orada çalışan bir platform olması ve orada geçmiş her döneme ait verilerin grafiğinin çizilebilecek olmasıdır..
Kısaca Grafik gösterebilen bir ortam oluşturmayı başardım.
Uzayınca okunmayacağı için açıklamayı burada kesiyorum. Kafanıza takılan (eğer şu ana kadar yazdıklarım anlaşıldı ise!?) olursa konuşmaya devam edebiliriz...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yok üstadım kod değişikliği dün olmuş. Ancak açıklama 20 gün önceden
yapıldığı için tarihi Kasım olarak yazmışlar. Biz de onların hatasını tekrar
etmiş olduk.
Üstadım sonradan ters duruma düşmeyeyim diye o mesajı yazmadan önce
kullandığım Opera ve Firefox tarayıcılardan kontrol ettim. Bende saatlik grafikler
çalışmıyor. Günlük grafiklerde ise bugünün değil, dünün kapanış fiyatları yer
alıyor. Yani garp cephesinde yeni birşey yok. Herşey eski tas, eski hamam.![]()
Son düzenleme : Don Kişot; 04-12-2018 saat: 16:26.
Yer İmleri