Sayfa 444/1012 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 3,545 - 3,552 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Bir daha dolarmi
    Yok arkadas sittin sene girmem artik zor yirttim sukur
    Yarın da sattığına pişman eder bu dolar adamı.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Toyota, tüpsüz benzinli. Tüpe karşıyım. Motoru öldürüyor. Araba tüplü olsaydı 20 sene kullanamazdım sanırım.
    Sn. rxpu bizde iki araba var biri iş geregi toros lpg siz 98 model ajanta araba dedem kullanıyor bende 98 mercedes s320l long var ilk sahibinden aldım 5 6 yıldır bende dyno da motor gücü %98 çıktı prins lpg li atmosferik motorsa %1 %2 aramıcan bence.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    20 veriyor sanirim.......
     Alıntı Originally Posted by ada Yazıyı Oku
    Çok düşmüş.burgan güldüren daha iyi .bugün 23.50 ye düştü sanırım

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ing 23.5 veriyor ve gunlukte daha iyi veren bence yok. Bosta kalan para vs yok. Ne yatirirsan faiz isliyor.

Burgana hic bulasma derim. Once dijital actim baktim ilgi alaka sifir ciddiyetsizlik var ikinci gun arayip kapattim. Tabiki karar sizindir.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Konu dışına çıkacam izninizle. 9 ay evvel aracıma 100 ah inci akü aldım. 1 haftadır sabahları geç alıyordu marş. çalıştıktan sonra sorun yok.tek tıkla çalışıyor. bugün sanayiye gittim akü yü şarja bağlıyalım dediler. bağladılar. yarın tekarar takacaklar. benim üzüldüğüm nokta 9 ayda akü bitermi.?
    Daha 9 ay olmuş akü Garanti varsa degişim talep edin bikere o hatayı bende yaptım şarja taktılar traktörün aküsünu 5 6 ay öyle gitti yenisini aldım şuan 750 tl iyi bi marka alın garanti belgesi ile degişim talep edin süresinden önce bişi olursa.
    Söylediklerim yatırım tavsiyesi değildir şahsi fikrimdir saygılar.

5.  Alıntı Originally Posted by D R A G O N Yazıyı Oku
    O kadar da değil. 20 yaşında ehliyet alındığını, 80 de de toprağa girdiğini varsayarsak koca ömürde sadece 3 araba mı eskiteceğiz yani? Dünya malı dünyada kalır. Bu kadar kastırmanın manası yok bence.
    ben daha da ileriye gittim arabasız hayata geçtim dolmuş metro otobüs arabaya aylık harcadığım parayı ( vergisi benzini kaskosu bakımı ) lokantalarda yiyerek kendime ziyafet çekiyorum gurme bile oldum diyebilirim

6.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Konu dışına çıkacam izninizle. 9 ay evvel aracıma 100 ah inci akü aldım. 1 haftadır sabahları geç alıyordu marş. çalıştıktan sonra sorun yok.tek tıkla çalışıyor. bugün sanayiye gittim akü yü şarja bağlıyalım dediler. bağladılar. yarın tekarar takacaklar. benim üzüldüğüm nokta 9 ayda akü bitermi.?

http://www.hisse.net/topluluk/showth...99#post2921899
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

USDTRY - GUNLUK -

5.50 - 5.55 arasi kritik gordugunuz gibi. Anlatmaya gerek yok.

Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Yarın da sattığına pişman eder bu dolar adamı.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Ust mesajlarda belirttigim gibi simdiden pisman oldum diyebilirim ama sunu soyleyeyim vadelideyken icimde huzur var. Dolarda her gece uykusuz kaldim. Yukselis trendindeki dolar bir anda 5.13 e dustu. Kafayi yememek elde degildi. Son 24 saatte dolardan yaklasik 6000 kazandim bunu vadede 1 ayda zor alirsin ama kesin alirsin

Sayfa 444/1012 İlkİlk ... 344394434442443444445446454494544944 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •