Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
Durumu kurtarmaya çalışmışınız ama Sn Tengri Han a da kendimi ezdirmem diyerek arada lafı çakmışsınız...
Neyse en azından durumu toparlamaya çalışma gayretinizi takdir ediyorum...
Arkadaşlar
Sn Teft34 biraz doğruya yaklaştı...

saygılar/başarılar
ya siz beni ezseniz ne olacakkk ben sizi ezsem ne olacakkk,kurtarmaya çalışacağım bir durum mıu var ortada Allah aşkına hangi kafada bu foruma bu mesajları yazıyorsunuz siz, işiniz gücünüz yok mu, görüyorsunuz işte bu % 30 ile kaç lot hissem olur kaç lira yatırıacağım gibi, daha çok başlangıç seviyesinde arkadaşların soruları geliyor. siz kalkıp onlara bu sermaye arttırımına katılmamak gerek aslında falan diye yazarsanız o arkadaş ne bilir rüçhan pazarını bu bir. ikincisi benim sizden alıntı yaparak yazdığım mesajda net ifadeler var, hise fiyatı değişimine maruz bırakmadan eldeki mevcut birikimin aynı tutarla kalması adına yapılması gereken şeyi yazdım. çok da basit net biraz borsa ile haşır neşir olan insanların bildiği uyguladığı bit yönteme yok güldüm yok sırıttım 32 dişe keman çaldırdım falan ukalalığa gerek var mı, yazdığım dogru mu dogru. siz de eklersiniz arkadaşlar rüçhan pazarında da satabilirsiniz ama o gün bakalım fiyatlar ne seviyede diye eklersiniz geçer gider ne var memleket meselesi mi..neyse..siz beni ezdiniz alkışı hakettiniz hadi bakalım gözünüz aydın : )