Sayfa 238/1000 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 1,897 - 1,904 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Reis TL yi rezerv para yapacak .
    Dolarin hükümranlığını da yerle bir edecek.
    Faizleri de 3-3,5 civarına indirecek.

Rahat olun.

Böyle yazınca daha iyi.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    abdülselam özatak, fethi sekin, ömer halisdemir, turgut aslan, kaşif kozinoğlu...

Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Anaktarlar degilmiydi, koltugun altinda olan?
    Kaçak elektriğe yazdım abi [emoji16]
    Dürüstlük bitmeyen sermayedir.

Ya reis 2019 kanal istanbul işi tamam demiş.Hayırlı olsun memlekete ,bu ara bence de en acil iş o .bir an evvel halletmek lazım kanalı.))))))

4.  Alıntı Originally Posted by erman07 Yazıyı Oku
    mesai si bitmiştir sıpanın
    Babandir senin lan şarapsiz ben kimseye kufur veya hakaret ettimmi burda,ailenin kisiliginide ortaya koymussun nasil bir terbiye yuklediklerinden belli....

y.t.degildir..

5.  Alıntı Originally Posted by unsal Yazıyı Oku
    Reisle Bahcelının yapacağı toplantı sonucu ..güzel mesajları pıyasayı çok rahatlatacak..yuksekten dolar malıyetlılere..sabırlar dılıyorum..tabii zarara vermelerını ıstememm..uzun bır vade beklenılecek..hayırlısı tabii
    Dolar nakliyatcisi bunlar))

y.t.degildir..

6. Bu son günlerde ki elektrikli ünsal bence ters etki için burdalar. Milletin dolarlarını sattırıp alttan almak için bekliyolar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bu son günlerde ki elektrikli ünsal bence ters etki için burdalar. Milletin dolarlarını sattırıp alttan almak için bekliyolar

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Kardes ne unsali tanirim,nede dolar alirim,bana gore dolar yatirim araci degil,burda bazi kisiler millete 6 uzerinden dolar aldirdilar 10 olacak diye ,cok kisini canini yaktilar..

y.t.degildir..

8.  Alıntı Originally Posted by elektrikk Yazıyı Oku
    Kardes ne unsali tanirim,nede dolar alirim,bana gore dolar yatirim araci degil,burda bazi kisiler millete 6 uzerinden dolar aldirdilar 10 olacak diye ,cok kisini canini yaktilar..

y.t.degildir..
    Soğan ocakta 10 tl olur diyorlar siz ne diyorsunuz. Mevlam vermedikçe vermiyor... Allah bunlar yüzünden kıtlığı yaşatmasın ülkemizde.

Sayfa 238/1000 İlkİlk ... 138188228236237238239240248288338738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •