Sayfa 529/1012 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,225 - 4,232 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Yapıyorsun bari 3000 Tl falan yap bir işe yarasın, o zaman belki bir şeyler değişirdi.
    Haklısın.
    Bugün nasıl 1600 tl yetmiyorsa bu şartlarda, 2200 tl de bu enflasyon karşısında yetersiz kalacaktır.

2.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Haydi gözümüz aydın olsun. 228 tane yeni cazaevi yapılacakmış 2023 yılına kadar. ne kadar şanslıyız.

Dünya çatır çatır çatlıyacak kıskanacaklar bizi. dünya lideri olmak böyle bişi.
     Alıntı Originally Posted by boschyatirim Yazıyı Oku
    Kapasitesi ne kadar olacakmış acaba.
    Iceri atılacak muhalifler bayağı çok galiba.
    2019'da ekonomik krizin zirve yapmasını müteakiben bizler burada "crash, crash, crash" çığlıkları atacağız. Planlanan cezaevlerinden birini de bizlere tahsis ederler artık, adı da hazır "Sosyal Medya Hapishanesi". Dünyada bir ilk olacak, aktroller gurur duyacak.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    50 yaşın üstündekilerden korkacaksın.
    Bu yaştakiler için her şey güzel.
    Evlerini almışlar, emekli olmuşlar, birde varlıklı iseler işsizliğin, ay sonunu nasıl getirileceğinin, patron, amir kaprisi, aşığalaması eğlence gibi gelir. Habira şu ülkeye gösterelim, şununla savaşalım (kendileri gitmeyecek ya, tavuk keser gibi şunları sallandıralım) gibi aklam mantığa sığmaz düşüncelerde olurlar. Gençliklerinde solcu bile olanlar önce ulusalcı, sonra milliyetçi, ölüme yakın da islamcı olurlar. Yani kendi çıkarlarını hep önde tutarlar. Birden aklıma bunlar geldi nedense.

Şu kek ve kıraathanenin felsefesi de burada yatar. Yap bir böyle bir beleş kek-çay merkezi, sonrada aç A haberi tek kanal olarak. Sonuç, Herkes mutlu.

İngilterede bu yaşlılar gençlerin kaderi ile oynayıp AB den çıkmasını sağladılar.
    yok be güzel kardeşim, dediğin gibi olmuyor. dönem dönem 5 vakit kılmışlığım da vardır, cumaları kaçırdığımda suç işlemiş gibi hissederdim. şu islamcı siyasetçiler beni dinden uzaklaştırdılar. askerlik çağına geldi gelecek 2 de oğlum var. sence savaş ister miyim? kısaca standart bir insan değişim, gelişim rotası yok.

4.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Bir arkadaş şöyle bir sayfa yaptı. Buradaki oranları topluyor:

https://mevduatlar.com
    oranlar sürekli değişiyor, burdaki oranlar yüksek kalmış mesela

5.  Alıntı Originally Posted by rACE Yazıyı Oku
    100k tl yeni para 1 ay:

akbnk 22.5 bugün
    ykbnk 22.6 bugün
    vakbn 20.45 dün
    garan 19.5 geçen hafta

vakıf ve garanti mt'ne telefonda sesli güldüm.
    Çok düşük artık oranlar, suni baskı bunlar. Para piyasası fonu bile %25–26ya denk gelecek faiz veriyor

6. Ben bu ayki mevduat donusunu para piyasasi fonunda degerlendirecegim. 26 dan dusuk oranlar para piyasasi fonunun getirisine ancak geliyor. Ayrica likit olmasi ayrica bi avantaj

7.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Ben bu ayki mevduat donusunu para piyasasi fonunda degerlendirecegim. 26 dan dusuk oranlar para piyasasi fonunun getirisine ancak geliyor. Ayrica likit olmasi ayrica bi avantaj
    Ayrıca fona tahvile giren para zorunlu karşılığa katkıda bulunmadığından para arzını mevduata göre daha fazla arttırıp MB'nin ızdırabını körüklüyor, bu da hoşuma gidiyor

Dolara girmeye korkuyorum
    Surekli yukselen dolar ben girsem kesin duser. Son tahlilde zor ciktim. Stopaj indirimini de kacirdim. Oneriniz nedir?
    Ya bende sans olsa stopaj indirimi bittikten 1 gun sonra dolardan cikmaz indirimli stopajla uzun sure baglardim.
    Evet forumdaslar bu gariban dostunuza bir yol gosterin

Sayfa 529/1012 İlkİlk ... 29429479519527528529530531539579629 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •