Sayfa 545/1012 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

gerçi DCD yaparak daha fazla kazanmak mumkun .ama zamanlama onemli.arasıra %1-2 arası getiri almak mumkun.

2. Arkadaslar Viop ta gecelik mevduat nasıl yapabilirim?Banka üzerinden mi oluyor? Cehaletim için kusura bakmayin

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by trion Yazıyı Oku
    Nerdeee eskiden BIST 30 iyi kağıtlar di onlarda kazandırmıyor uzun zamandır eurobond ve cds ler daha da yükselebilir ..bu Suriye ile ilgili gelişmelere göre ..ama belli de olmaz rahip ABD ye verildiğine gore ABD den izin alınmıştır operasyon için aksi zaten iyi olmaz ..seçime kadar öyle böyle gidecek ama seçimden sonra ki durum ne olacak bu önemli IMF le anlaşılacak mi veya seçim sonuçları durumuna göre erken bir genel seçim olabilir mi varsa yoksa Nisan ayı yani ..yurt dışı borsalarini tanıyıp araştırıp almak lazım 1 e 500 veren çok sayıda şirket hissesi var ..en azından bizim BIST hisseleri gibi yillarca bosa bekleyip elde 0 olacagina ..bizim bistte ana paradan yiyip üstüne borçlu çıkarıyorlar insanları ..yurtdışından hisse alıp beklemek mantıklı ...
    Yukarida linkini attigim endeks fonu uzun vadede yillik %9.7 getirmis..
    Icinde 3600 tane sirket var...
    ABD endekslerini birebir yansitmaya calisiyor.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

4. İstanbul'da takip ettiğim bazı bölgelerde yakın dönemde örneğin geçen aylara göre dahi belirgin fiyat düşüşleri gözlemliyorum. Bankalar tüm portföyü arz etmek zorunda kaldıklarında bu daha da belirgin hale gelecek.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

5. İsteyenler için TRT270319T13 hazine bonosu 27.03.2019 vadeli ve getirisi 22.69% - Mevduat karşılığı 23.79 kadar. Hazine bonosuna göre iyi rakam. Tamamı devlet güvencesinde olduğu için. İsteyen bankasından alsın.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    İstanbul'da takip ettiğim bazı bölgelerde yakın dönemde örneğin geçen aylara göre dahi belirgin fiyat düşüşleri gözlemliyorum. Bankalar tüm portföyü arz etmek zorunda kaldıklarında bu daha da belirgin hale gelecek.
    https://www.sahibinden.com/ilan/emla...93322025/detay

Bu da benim takip ettigim...

5 sene evvel bir tanidigim pesin topraktan 350K dolar bozdurup aldi bu daireyi...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. bugün borsa neden düştü suriye operasyonu meselesi mi? hadi faiz indirimi beklentisi var diyeceğim dolar da yükselmemiş

Sayfa 545/1012 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •