Sayfa 127/1060 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 1,009 - 1,016 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Şunu anlamam yaa yazmayın bu hissenin bir şey olacağı yok hazır unutmuşken yaralarımızı tekrar kanatmayalım...allah allah ne demek ya psikolonik olarak etkileniyorsan yazma okuma .okuyorsun demekki aklından hiç çıkmıyor sürekli takiptesin.bence hayata bu taraftan bakmak asıl rahatsızlık verendir.ben umudumu yitirmeyeceğim yazacağımda rahatsız olan çokda umurumda.haa bir beklentiniz yok onu anlarım.konuya gelince ;bazen bende zıvanadan çıkıp saydırmak istiyorum yönetime ama sonra düşünüyorum bunlar arsayı üfleselerdi işleme açıkken genel kurul vasıtasıyla hallederlerdi.ben ne borsa şirketleri biliyorum ederi beş kuruş olan bir mala yada emlağa yada herhangi mala mülke genel kurul kararıyla binler verip daha sonrada iflas edip borsadan atılan.belki bunlarda yapmak isterler ama treni kaçırdılar yada çok zor.çünkü ellerindeki en değerli kaynak arsa icralı ve ipotekli markada rehinli.eğri oturup doğru konuşalım bu kişilerin bu kadar kötü yönetimine rağmen ÇBS hala değerli bir marka.akant seninde dediğin gibi son bir vurgun için hazırlık yapıyor olabilirlerde.

2. 2onur2 oradaysan ses ver alışmıştık sana .

3. Arkadaşlar,kendi adıma yapılan yorumlardan bir rahatsızlığım yok hem kimsenin yorumunada karışmamız eleştirmemiz mümkün değildir..Ancak iyi niyetle 2onur2 kardeşimizin genel olarak yaptığı yorumların bu gün için çok kayda değer içi dolu dolu beklentilerimizi umutlarımızı karşılayacak tünelin ucunda zerre kadar ışık gibi durmadığını bilakis mana ifade etmeyen çok eski haberlerin ısıtılıp ısıtılıp kopyala yapıştır olmasının burada bilgi kirliliği yarattıığını daha net bilgilere ihtiyaç olduğunu düşündüm ve düşüncelerimi hepinizle paylaşmak istedim .. Daha öncede yorumlarımda izah ettiğim gibi kendilerinede bu düşüncelerimi nazik bir dille ifade ettim.. O da bana kardeşim beğenmiyorsan okuma dedi bana cevap vermiş oldu kırmadan dökmeden ..Haklıdırda tavsiyesine uydum bende onun yorumlarını okumuyorum yani durum bundan ibaret..Keşke benimde ciddi anlamda taze yeni doyurucu haberlerim olsada sizlerle paylaşsam ama olduğum yerdede oturup beklemiyorum.. Devleti yönetenlerle devamlı bu konuda diyaloğum ve yazışmalarım oluyor ama hep beni bir şekilde başlarından savıyorlar çözüm yok yani..Allah cümlemizin yardımcısı olsun ve Çavuşoğullarınada insanlık merhamet nasip etsin..Amin..

4. malesef elle tutulur yani yok.spk yazılı müracat edin aracı kurum benim yapacak bir şey yok şirket telefonuveriyor .arıyorsun burası kiralık ben bekçiyim diyor.fabrikaya gidiyorsun doğru bakıyorsun içersi o biçim araçlar ama ali amçaya.çalışıyor .2onur2 dediği firmalar aman bizden uzakta dursun diyor.nipponda erkurtta onalt ulaşamadım.bakıyorsun yeni firma kurmuşlar eskiye bakıyorsun sürekli aynı senaryo 2onur2 iyi düşünüyor ama bunların profosyenel olduğunu hesap etmiyor veya kabullenmek istemiyor.zaman benim için 5 er yıllık periyotlarda işliyor ay sonuna kadar bir.şey olmazsa zor diye düşünüyorum.

5. Bu başlığı şu anda 16 kişi okumaktadır. (2 üye ve 14 ziyaretçi)

garibanca, akant2017

6. Ülkemizde sistem küçük yatırımcıyı cezalandırmak üzerine kurulu arkadaşlar.Halka açık Bistte işlem gören şirkette bir aksilik olursa borsa kotundan çıkartılıyor ana hissedar şirketten nemalanmaya devam ederken küçük hissedar elindeki işlem görmeyen hisselerle başbaşa kala kalıyor.Burada mesala şöyle bir istem öneriyorum.Borsa kotundan çıkarılan şirkete derhal kayyum atanıp ya tasfiyeye ya da mümkünse şirketin 3.şahıslara satılması gerekiyor.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR

7.  Alıntı Originally Posted by Bist 100 Yazıyı Oku
    Ülkemizde sistem küçük yatırımcıyı cezalandırmak üzerine kurulu arkadaşlar.Halka açık Bistte işlem gören şirkette bir aksilik olursa borsa kotundan çıkartılıyor ana hissedar şirketten nemalanmaya devam ederken küçük hissedar elindeki işlem görmeyen hisselerle başbaşa kala kalıyor.Burada mesala şöyle bir istem öneriyorum.Borsa kotundan çıkarılan şirkete derhal kayyum atanıp ya tasfiyeye ya da mümkünse şirketin 3.şahıslara satılması gerekiyor.
    Mantıklı.Bu öneri ve eleştirinizi aynen CİMER'e yazarsanız memnun oluruz.İsterseniz bende yazabilirim.Herkes yazsın.Ne demek öyle hesapsız kitapsız çekip gitmek.Öyle kolay olmamalı.Şimdi aklıma geldi.Misal vereyim dedim.Ciddi bir şekilde oturduğunuz binada sizi ikazlara rağmen uzun süre rahatsız eden komşunuzu dava etmek yada komşunuzun evini belediyenin belirlediği bir fiyata satın alıp komşunuzu binadan uzaklaştırma hakkımız var.Hemde yasal olarak.Örnekteki gibi idari yönetim haklarını usulsüz ve hesapsızca kullanıp şirketi borç batağına sürükleyenleri engelleyecek sağlam tedbirler alınmalı.Hatta şirket o patronların veya yöneticilerin ellerinden alınmalı.Donuna kadar hesap sorulmalı.Mal varlığını eşinin dostunun üzerine bile geçiremesinler.Millet vekilleri gibi şirkette en kritik makamlarda görev yapanlar mal varlığını düzenli olarak yetkili birimlere beyan etmeliler.

8. Tekrar ediyorum;evet her türlü yasal hakkımızı kullanalım olacak rumuzlu arkadaş geçenlerde buraya yazdı spk ile ilgili telefon numaralarını mümkünse buraları telefon bonbardımanına tutalım,vardır kanunlarda azınlık haklarıyla alakalı işlemler ama bunun için birlik olunması şart.buda çok zor insanları toplamak aynı anda hareket etmek organize etmek,az hissesi olan var çok olan var adamı adanadan yada ankaradan buraya getiremezsin gelmezde zaten.sadece en rahat spk üzerinde bir baskı kurmalıyız.dökmeden kırmadan saygılı bir vaziyette.geçen yazdım tek şansımız arsa ipotekli marka rehinli yani bizim olmadığı gibi çavuşoğullarının da degil.dolayısıyla 3.şahıslara mal kacırma gibi bir devir yapamazlar.bu işi ya çözecek ya çözecek.

Sayfa 127/1060 İlkİlk ... 2777117125126127128129137177227627 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •