Sayfa 277/573 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon
Arama sonucu : 4581 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: Hep Destek Tam Destek

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Resmi açıklama : Teknik direktör Phillip Cocu ile olan sözleşmemiz, tarafların anlayış ve hoşgörüsü çerçevesinde karşılıklı olarak anlaşmaya varılarak sona erdirilmiştir.

Süreçteki işbirliği ve olumlu tutumu sebebiyle kendisine teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz.
    gerçek açıklama : parayı peşin ödedik cocu sözleşmeyi fesh etti yanal gelecek
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    gerçek açıklama : parayı peşin ödedik cocu sözleşmeyi fesh etti yanal gelecek
    yok baskan, gercekte olan ise;

cocu sozlesmesinde yazmasina ragmen kulupten hicbir para almadan, sozlesmeyi fesh etti. Buyuk ihtimalle boyle aciklama yapacaklar.

ancak, cocu 'ya tum parayi Ali baskan cebinden verdi.

Alıntı Originally Posted by legolas Yazıyı Oku
    yok baskan, gercekte olan ise;

cocu sozlesmesinde yazmasina ragmen kulupten hicbir para almadan, sozlesmeyi fesh etti. Buyuk ihtimalle boyle aciklama yapacaklar.

ancak, cocu 'ya tum parayi Ali baskan cebinden verdi.
    madem öyle
    comollininkide neyse ödeyip gönderse hayrına
    aykut kocamanı göndermesi hata demiştim en başında ama esas büyük hata comollinin getirilmesiymiş.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    madem öyle
    comollininkide neyse ödeyip gönderse hayrına
    aykut kocamanı göndermesi hata demiştim en başında ama esas büyük hata comollinin getirilmesiymiş.
    gondersin baskan, hayir demem

ama onun sozlesmesi daha da kazik olabilir. sozlesme feshi yerine yetki kisitlamasina gidilecek sanirim.

Periyoda harika başladık berbat tamamladik

2. Periyodda iyi başladık

Sulukas harika

Obradovic’in görüntüsü beni iyiden iyiye üzmeye başladı .. Sanki gidecek gibi davranıyor .. Umarım aksi olur ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Sayfa 277/573 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •