Artan

38,72 10 18:10
1,32 10 18:10
156,20 10 18:10
145,20 10 18:10
13.620,00 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

30,96 -10 18:10
14,64 -9.96 18:10
585.100,00 -9.85 18:10
28,46 -8.19 18:10
2,79 -7.31 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

12.407.378.932,25 18:10
8.790.086.131,88 18:10
6.391.210.512,19 18:10
6.249.460.477,35 18:10
5.938.404.533,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8092 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. İhtiyarlar, herşeye ders veriyorsunuz ama hala başlığı, tamamen başlığa uygun bile kullanamıyorsunuz. Sonra biz küçükler, sizin gibi yorumlarına önem verdiğimiz yaşlıları bu laftan anlamamaları sebebiyle bunak olarak tanımlayınca azar işitiyoruz sizden

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    İhtiyarlar, herşeye ders veriyorsunuz ama hala başlığı, tamamen başlığa uygun bile kullanamıyorsunuz. Sonra biz küçükler, sizin gibi yorumlarına önem verdiğimiz yaşlıları bu laftan anlamamaları sebebiyle bunak olarak tanımlayınca azar işitiyoruz sizden
    ))))))))))) Gençler teknolojiye aşina olmalı.İstemediğin kişiyi engelle seçeneği var benim bildiğim.Hele bunak gözüyle baktıklarını hiç okuma bence genç arkadaş.Ne yapacaksın yeni bilgiyi faizini al ye işte mis gibi.

3. Amca başlığı komple engellemem lazım o zaman. Kaç sayfadır 1 tane oran yok hep. Veni vidi vici, kim kimi ipti. Oran paylaşsa biri güzel bir oran, arada kaynamama ihtimali yok. Okumak istedikten sonra zaten yüzlerce makale var. Sen yetkili bi abüye benziyosun

Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    Amca başlığı komple engellemem lazım o zaman. Kaç sayfadır 1 tane oran yok hep. Veni vidi vici, kim kimi ipti. Oran paylaşsa biri güzel bir oran, arada kaynamama ihtimali yok. Okumak istedikten sonra zaten yüzlerce makale var. Sen yetkili bi abüye benziyosun
    Estagfurullah ne yetkilisi yetkili mi olur forumlarda.Okuman olmasına sevindim, hatta yazman bile var,bir de engelle tuşuna basmayı becerirsen olay tamamdır ,faiz falan gibi konularda yazılacak pek bişi yok o 24 verdi bu 25 verdi gibi üç cümlelik yazılar.İnsanlar sıkılır diye arada yazdık bazı şeyleri ama sen engelle beni bence.))))))))))Abü derken tam anlamadım nece o kelime.Yazma da sıkıntı var galiba tam çözememişsin o olayı ,okumayı da pek sevmiyorsun ,engelle sen en iyisi beni .

5.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Estagfurullah ne yetkilisi yetkili mi olur forumlarda.Okuman olmasına sevindim, hatta yazman bile var,bir de engelle tuşuna basmayı becerirsen olay tamamdır ,faiz falan gibi konularda yazılacak pek bişi yok o 24 verdi bu 25 verdi gibi üç cümlelik yazılar.İnsanlar sıkılır diye arada yazdık bazı şeyleri ama sen engelle beni bence.))))))))))Abü derken tam anlamadım nece o kelime.Yazma da sıkıntı var galiba tam çözememişsin o olayı ,okumayı da pek sevmiyorsun ,engelle sen en iyisi beni .
    Sayın Hakem zorla engelleteceksiniz kendinizi. Bence uğraşmayın genç kardeşimizle. O şimdi dünyayı kendisinin yarattığını herşeye hakkı olduğunu düşünüyor. Hoşgörün. İlerde çok gülecek bugünkü kendine.
    Y.T.D.

Alıntı Originally Posted by feray007 Yazıyı Oku
    Sayın Hakem zorla engelleteceksiniz kendinizi. Bence uğraşmayın genç kardeşimizle. O şimdi dünyayı kendisinin yarattığını herşeye hakkı olduğunu düşünüyor. Hoşgörün. İlerde çok gülecek bugünkü kendine.
    )))))))))

7.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    )))))))))
    Mobil uygulamada maalesef engelle çalışmıyor. Bilginize.

Not: genç değilim.

8.  Alıntı Originally Posted by gecceanduana Yazıyı Oku
    İhtiyarlar, herşeye ders veriyorsunuz ama hala başlığı, tamamen başlığa uygun bile kullanamıyorsunuz. Sonra biz küçükler, sizin gibi yorumlarına önem verdiğimiz yaşlıları bu laftan anlamamaları sebebiyle bunak olarak tanımlayınca azar işitiyoruz sizden
    Haklısınız ama kimsede bankaya yatırcak para kalmadı ki bankaya gidip oran sorsun, sen gençsin hade bi koşu sorda yaz bakalım bizde senden öğrenelim
    ha bu arada bugünün genci yarının yaşlısı ona göre sizi görmek nasip olur inşallah
    HAYAT DEVAM EDİYOR...

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •