Sayfa 182/639 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon
Arama sonucu : 5111 madde; 1,449 - 1,456 arası.

Konu: AKPAZ Akyürek tüketim ürünleri pazarlama dağıtım ve ticaret a.ş.

1. 2 Mayıs bunların resmiyetteki durumunu gösterecek artık...

Bilanço için zarar bekleniliyor zaten faaliyet alanı giderek küçülüyor

Kurumlar vergisi beyannamesi ile geçmiş yılın pisliğini ne şekilde hasir altı ettiğini göreceğiz.

Her türlü mayıs ayı bunların ya idam fermanına ya da tünelden ışığın görülmesine mi şahit olacağız???

Hala genel kurul bildirimleri ile ilgili ses yok hisseye bizden başka el atan da yok şu an hisse için umut ışığı yok gibi 15 güne netleşen çok şey olacak. Bunların beklentisini bekleye bekleye malesef biz bittik resmen...

2.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku

Her türlü mayıs ayı bunların ya idam fermanına ya da tünelden ışığın görülmesine mi şahit olacağız???
    Evet hocam,bu süreçte o çağrı ilanı gelmezse bitişin zımni ilanıdır;resmi ilanı beklemeye gerek kalmaz.
    Nûn

3.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    22 milyon zarar varken,adat üzerinden çıkaracağınız fark;matrahda değişiklik yaratmaz.Her iki durumda da matrah=0'dır.

Derseniz ki,bu para ortaklara dağıtılan kâr payıdır,amenna..En başından beri iddiam bu.
    yanılıyorsunuz, öncelikle firmanın 30 milyon fnansman gideri 12 milyon finansal geliri var..firmanın finansal giderinin doruk/taco ya verdiği paralar kaynaklı olduğu aşikar..bu sebeple en az 30 milyonda faiz yazması lazım..önceki yıllarıda incelemeye katarsak firma baya zor duruma düşür.. ilk 6 ay da kar var 9. ayda 2 milyon zarar bu hesaba göre çıkar..ayrıca transefer fiyatlandırması yoluyla örtülü kazaç dağıtımı yönündende firmayı incelemek gerekir ki pek hayırlı sonuç getirmiyeceği aşikar..ben beyanda ilişkili taraf alacaklarına ilişkin bir bilginin olması gerektiği kanaatindeyim..bekleyip görecezz..

4.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    KV Madde 13:

Tamamen veya kısmen transfer fiyatlandırması yoluyla örtülü olarak dağıtılan kazanç, Gelir ve Kurumlar Vergisi kanunlarının uygulamasında, bu maddedeki şartların gerçekleştiği hesap döneminin son günü itibarıyla dağıtılmış kâr payı veya dar mükellefler için ana merkeze aktarılan tutar sayılır.
    Usta düzeni patron lehine kurmuşlar bunlar da fırsatı kaçırmamışlar...

Iyi niyetli olmadıklarını 2 yıla yakın geçen sürede anladım galiba ölüm fermanı daha yakın...

Acaba yine de yukarı çıkmak için bir bahane bulabilecekler mi göreceğiz...ben batana kadar buradayım çıkış imkanı olursa maliyete en yakın fiyattan verir giderim yok direk batmaya giderse kader der sineye çekerim...

5.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    yanılıyorsunuz, öncelikle firmanın 30 milyon fnansman gideri 12 milyon finansal geliri var..firmanın finansal giderinin doruk/taco ya verdiği paralar kaynaklı olduğu aşikar..bu sebeple en az 30 milyonda faiz yazması lazım..önceki yıllarıda incelemeye katarsak firma baya zor duruma düşür.. ilk 6 ay da kar var 9. ayda 2 milyon zarar bu hesaba göre çıkar..ayrıca transefer fiyatlandırması yoluyla örtülü kazaç dağıtımı yönündende firmayı incelemek gerekir ki pek hayırlı sonuç getirmiyeceği aşikar..ben beyanda ilişkili taraf alacaklarına ilişkin bir bilginin olması gerektiği kanaatindeyim..bekleyip görecezz..
    Inşallah günlerdir savundugunuz bilgi iddia gerçek olur beyannamede düşündüğünüz izahat olur yoksa cidden yandık...

6.  Alıntı Originally Posted by seddülbahir Yazıyı Oku
    KV Madde 13:

Tamamen veya kısmen transfer fiyatlandırması yoluyla örtülü olarak dağıtılan kazanç, Gelir ve Kurumlar Vergisi kanunlarının uygulamasında, bu maddedeki şartların gerçekleştiği hesap döneminin son günü itibarıyla dağıtılmış kâr payı veya dar mükellefler için ana merkeze aktarılan tutar sayılır.
    aynenn öyle ... yiyecekmi görecez cesaretleri..

7.  Alıntı Originally Posted by Uhacettepe79 Yazıyı Oku
    Inşallah günlerdir savundugunuz bilgi iddia gerçek olur beyannamede düşündüğünüz izahat olur yoksa cidden yandık...
    inşallah kardeşim, inşallah ... benim beklentim o yönde beyan çıksın zaten burada tartışır konuşuruz..beklemekten başka çare yok gibi, en azından benim için ... yoksa zaten sonun beyanı olur..

Az önce tekrar faliyet raporuna baktım..olumlu gelişmeler olacak gibi..enseyi karartmayın..alın teriniz söz konusu umarım beklediğimize değer..ve keşke daha fazla param olsaydı bunda ...

8.  Alıntı Originally Posted by Dialektik Yazıyı Oku
    yanılıyorsunuz, öncelikle firmanın 30 milyon fnansman gideri 12 milyon finansal geliri var..firmanın finansal giderinin doruk/taco ya verdiği paralar kaynaklı olduğu aşikar..bu sebeple en az 30 milyonda faiz yazması lazım..
    2015 Son çeyrekten itibaren işletilen adat tutarı,adata konu banka kredi tahakkukundan fazla.Faktoring,leasing,işletmenin kendi bünyesinde kullanılan kredileri buna katamayız.Dediğiniz durum Nisan-Mayıs'ta başa başa geliyor.
    Nûn

Sayfa 182/639 İlkİlk ... 82132172180181182183184192232282 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •