Burada musteri neyim yok, dolar topiginde niza neyim varmis, onu da kaçırmışız!![]()
Burada musteri neyim yok, dolar topiginde niza neyim varmis, onu da kaçırmışız!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Forumda da bir b. yok, sabah erken kalkmistim, zibarayim bari..
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
aynen.............![]()
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Tukkani acalim gelen giden olur, kapida beklesmesinner sogukta...
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Hayirlisiylan bu gece, Fenerin selasinida okuruz iraki esliginde!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Ne gelen gideni, tukkanin onunden gecen bile yok!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tekelci amcayı ziyaret edebilsem, haftada 5 gece eşlik edeceğim de,
amca ses etmiyi..
Afiyet olsun, sofra dostlarına.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Yer İmleri