Sayfa 198/612 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon
Arama sonucu : 4892 madde; 1,577 - 1,584 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Sebebi, Pınar et. Ve Emirhan pazarlama.
    Yüklü miktarda alım yapacağım diyor,,
    Sen alırsan,acaba,spek hisseyi götürür mü..
    Duayen terzi, cevabını vermeli, çünkü o master şef[emoji11] [emoji3]

Valla ister götürür ister götürmez onun bileceği iş. Daha doğrusu siz kendisi ile sıkı fıkısınızdır bir soruver emirhan alırsa yukarı götürür müsün kağıdı diye sorsana

Valla hele ben alayım sonra hiç acelem yok. Daha önce de yazdım ben bu kağıdı alınca evladiyelik alacağım temettüsü için. O ara aşırı artar temettü verimi düşük kalırsa o zaman satarım ama senede 70-80 kuruş temettü verdiği sürece elimde tutarım senelerce. O yüzden spek efendi bana bakmasın. Ben trader değilim kağıtta. Aldıktan sonra 1 sene içinde 10 olursa satarım ama olmazsa elimde durur hiç satmam , temettüsünü yerim her sene.

Olumsuz konuşmak çok tarzım değildir ama nedense bugün olanları çok beğenmedim. Yani bu kağıdın buralar son desteği gibi olması lazım. Ama bu destekden bile 5.10 ortalama ile 111 bin lot işlem olduğu halde eksi kapadıysak sanki destek biraz gevşedi gibi.

Yani ana destek 5 ama buralardan bu kadar satıcı gelmesi de enteresan. Neyse ben de alayım da ne yapacaksa ondan sonra yapsın.

Yalnız benim Arena'da iş biraz uzayabilir. Nazar değdi kağıda. Son 2 ayda %50 prim yaptı ama son 2 gündür durduk ve düştük biraz. 5 üstüne atmasını bekliyorum. Olur olmaz satıp geleceğim. Ama olması uzarsa gelmem de uzayacak gibi.

Hayırlısı İnşaallah

2. Yaşar grubunun, teknik direktörü Terzi dir, yorumlarını özledik ama Emirhan pazarlama, önüne engel koydu,
    Burada tek otorite olmak isteyen birileri var.....

3.  Alıntı Originally Posted by grand2023 Yazıyı Oku
    Yaşar grubunun, teknik direktörü Terzi dir, yorumlarını özledik ama Emirhan pazarlama, önüne engel koydu,
    Burada tek otorite olmak isteyen birileri var.....
    Allah aşkına Terziko ne yorum yapmış. Tüm pınar grubu hisselerinde aylardır aynı şeyleri kopyala yapıştır yapıyor.

Hangi veriye dayanarak moodys raporuna göre. Rapor ne zamanın Ağustos ayı. Peki rapor hazırlanırken burcuna göre kırılgan doğuş ve pınar denmiş.
    Peki Euro kaç TL idi rapor hazırlandığında 7500 TL ..şimdi kaç 6030 TL..yani borç %20 düşmüş. Peki %20 duserken yani borç azalırken hisse fiyatı ne olmuş %50 düşmüş..tersi olması gerekirken.
    Şimdi genel bir soru: bist 30/50/100 kallavi hisseleri %50 değer kaybederken pınarın düşmesi anormal mi yoksa normal mi.(örnek.,Arçelik, cimsa. Ereğli, traktör, Tüpraş, garanti, halk, iş yapı kredi, Tofaş, Otokar, Trakya cam, tat gida, carfursa, Teknosa, İndex, logo, Netaş, Akçansa, afyon, bağfas, gubretas, aksa, aksa enerji, Telekom, Kardemir A/B/D) vs vs..
    bu ve bunun gibi yüzlerce hisse yarı değerine niye indi. ..
    işin özü konnektör bozuk algı bozuk 2019 ilk çeyrek beklentiler olumsuz olunca şimdiden yatırımcı fiyatliyor.

yoksa bu borç bugün alınmıştı değil. Yarında ödenmeyecek. 1,5 yıl var. Gün doğmadan neler doğar..
    şahsen ben Terziko un ne yazdığında da hiç sıkıntı etmem hatta beni ilgilendirmez.
    sadece aynı şeyleri her yere niye yazar..
    farklı bir iki şey söylesin. Bilanço okusun. Teknik analiz yapsın eyvallah. Yoksa kopyala yapıştır iyi niyet ötesinde farklı anlamlar çıkarıyor...bol kazançlar..
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, kişisel görüşlere dayanmaktadır. "ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR "

4.  Alıntı Originally Posted by Belekkimi Yazıyı Oku
    Allah aşkına Terziko ne yorum yapmış. Tüm pınar grubu hisselerinde aylardır aynı şeyleri kopyala yapıştır yapıyor.

Hangi veriye dayanarak moodys raporuna göre. Rapor ne zamanın Ağustos ayı. Peki rapor hazırlanırken burcuna göre kırılgan doğuş ve pınar denmiş.
    Peki Euro kaç TL idi rapor hazırlandığında 7500 TL ..şimdi kaç 6030 TL..yani borç %20 düşmüş. Peki %20 duserken yani borç azalırken hisse fiyatı ne olmuş %50 düşmüş..tersi olması gerekirken.
    Şimdi genel bir soru: bist 30/50/100 kallavi hisseleri %50 değer kaybederken pınarın düşmesi anormal mi yoksa normal mi.(örnek.,Arçelik, cimsa. Ereğli, traktör, Tüpraş, garanti, halk, iş yapı kredi, Tofaş, Otokar, Trakya cam, tat gida, carfursa, Teknosa, İndex, logo, Netaş, Akçansa, afyon, bağfas, gubretas, aksa, aksa enerji, Telekom, Kardemir A/B/D) vs vs..
    bu ve bunun gibi yüzlerce hisse yarı değerine niye indi. ..
    işin özü konnektör bozuk algı bozuk 2019 ilk çeyrek beklentiler olumsuz olunca şimdiden yatırımcı fiyatliyor.

yoksa bu borç bugün alınmıştı değil. Yarında ödenmeyecek. 1,5 yıl var. Gün doğmadan neler doğar..
    şahsen ben Terziko un ne yazdığında da hiç sıkıntı etmem hatta beni ilgilendirmez.
    sadece aynı şeyleri her yere niye yazar..
    farklı bir iki şey söylesin. Bilanço okusun. Teknik analiz yapsın eyvallah. Yoksa kopyala yapıştır iyi niyet ötesinde farklı anlamlar çıkarıyor...bol kazançlar..
    Burda bana cevap Hakı
    Doğdu . Ben Burda bilanconun
    noktasına kadar okurum.
    Bilançonun Cigerini bilirim.
    Bende önemli olan Temel dir.
    Gerisi yalandır .
    Gerisi oyundur K/Y cini
    elinde hise yi almaktır.
    yani Grafik işi bana boş bir
    iş gelir .
    örneği battan veya çok zarar
    eden bir hiseni n grafiği olsa
    ne olur olmasa ne olur.
    bunu petun için söylemiyorum.
    Ben Entelektüel bir insanım.
    borsa yi çok iyi bilirim.
    Burda o kadar çok şeyler varki
    söylenecek .
    bunları söylemiyorum çünkü
    insanların gerçekleri görmek
    istemiyor .
    Bende kusura bakmayın kimseye
    yaramak için gerçekleri söylemekten vaz geçemem .
    Göreceğiz zaman en güzel
    cevapı vercek.
    insanların basireti tutulmus
    pınar süt Açık Ara önde
    pınar süt varken petun
    kim oluyor yaaa
    bakın petun 5 TL
    pınar süt 6.70 filan
    bakalım hangi hise gidecek.
    Tabiki giderse .
    benim bu hiselerle işim olur
    olmaz.
    bu yazıyı SAKLAYIN.
    Asil nda yazılacak çok şey var da
    gerek yok .
    bana ne
    Y.T.D İRONİ BU YAZI
    bu benim yorumum kimseyi bağlamaz.
    herkes birey

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Burda bana cevap Hakı
    Doğdu . Ben Burda bilanconun
    noktasına kadar okurum.
    Bilançonun Cigerini bilirim.
    Bende önemli olan Temel dir.
    Gerisi yalandır .
    Gerisi oyundur K/Y cini
    elinde hise yi almaktır.
    yani Grafik işi bana boş bir
    iş gelir .
    örneği battan veya çok zarar
    eden bir hiseni n grafiği olsa
    ne olur olmasa ne olur.
    bunu petun için söylemiyorum.
    Ben Entelektüel bir insanım.
    borsa yi çok iyi bilirim.
    Burda o kadar çok şeyler varki
    söylenecek .
    bunları söylemiyorum çünkü
    insanların gerçekleri görmek
    istemiyor .
    Bende kusura bakmayın kimseye
    yaramak için gerçekleri söylemekten vaz geçemem .
    Göreceğiz zaman en güzel
    cevapı vercek.
    insanların basireti tutulmus
    pınar süt Açık Ara önde
    pınar süt varken petun
    kim oluyor yaaa
    bakın petun 5 TL
    pınar süt 6.70 filan
    bakalım hangi hise gidecek.
    Tabiki giderse .
    benim bu hiselerle işim olur
    olmaz.
    bu yazıyı SAKLAYIN.
    Asil nda yazılacak çok şey var da
    gerek yok .
    bana ne
    Y.T.D İRONİ BU YAZI
    bu benim yorumum kimseyi bağlamaz.
    herkes birey

Ya duayen , ağzına sağlık,
    Bunlar meydanı boş buldu, sallıyorlar...senin açıklamaların ve ışık tutan bilgilerin olmasa,bu topige girmem.... Emirhan pazarlama ve avaneleri,bu topikte [emoji470] koşturuyorlar...
    İyi ki varsın duayen terzi

6. Fitch, Yaşar Holding'in kredi notunu düşürdü

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, Yaşar Holding'in kredi notunu düşürdü.

Fitch'ten yapılan açıklamaya göre, Şirket'in uzun dönem yabancı ve yerel para cinsinden kredi notu B'den B-'ye ve ulusal notu 'BBB(tur)'dan 'BB(tur)'a indirildi.

Kredi notunun görünümü 'Durağan' olarak belirlendi.

https://www.fitchratings.com/site/pr/10041328

7. bakalım yıl sonu karı nasıl gelecek en önemlisi kar payını gecen seneden fazla mı verecek...

8. bu sene tamamını öder gibi tahvil ödemesi nedeni ile holdingin kuruşa bile ihtiyacı var

Sayfa 198/612 İlkİlk ... 98148188196197198199200208248298 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •