Sayfa 438/1000 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,497 - 3,504 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    100.000 lira alti rakamlar icin o oran.

Asla yatırım tavsiyesi olarak nitelendirilemez !!!
    Evet 100k üstü için %2.09 muş.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Trump: Komutanlar benden Suriye'de kalmak için ek süre talep etti, kabul etmedim. IŞİD'i yendik, Erdoğan'la konuştum, O da IŞİD'i yenmek istiyor ve yapacak.

Yukarıdaki cümlede bir mantıksızlık var. Eğer Trump Işid'i yendi ise ışıd yenilmiştir. Erdoğan'ın tekrar yenmesi veya yenmek istemesi mantıken mümkün olmaz.
    Eğer hala yenilmesi gereken bir ışid varsa da Trump nasıl ışid'i yendi.
    Cephe savaşından daha zoru, halkın arasına karışmış kalıntıların temizlenmesi. suikastlar, bireysel intihar saldırıları, bomba patlamaları v.s.. asayişi sağlamak kolay değil . Bu bölgenin sunni arap halkı sadece Türkiyenin gücüne tabi olur.

Alıntı Originally Posted by alicavush Yazıyı Oku
    Arkadaşlar bir kaç gündür sizleri takip ediyorum ve neredeyse sizlerle aynı fikirdeyim ancak aklımda bir şey var tereddüt etmeme sebep olan.
    Malumunuz ülke parası döviz ve altın karşısında ezilen ülkeler ihracat rekorları kırıyor ve haliyle ülkeye döviz girişi oluyor. Öyle tahmin ediyorum ki önümüzdeki bir kaç yıl sanayiimiz tam kapasite çalışacak diye düşünüyorum. Nitekim 2000 yılındaki krizi atlatmamızdaki en büyük etkenlerden biridir bu durum. Ama şöylede bir durum var ki o dönem ile bu dönemi bir birinden ayıran bence en büyük faktör üretim kalemimizdeki düşüştür, mesela en bilindik şey kağıt, o dönem kağıt üretebiliyorken şimdi ineklere verilen yemi, samanı bile ithal eder duruma geldik. Tekniği mekniği boş verin, bu bahsettiklerim doğrultusunda dolar ne olur. Ha bu arada dolar eninde sonunda 10tl ve hatta 20tl olacaktır önemli olan bu fiyatlanma 1 sene içindemi olur 15 sene içindemi?
    Umarım derdimi anlatabilmişimdir
    dostum üretmesine üretiyoruzda 10 birim üretmek icin 7 birim ithal ediyorsun. En basidinden mdf sunta parcasının maliyet tutarlarını çıkar göreceksin sorun bu. Ha birde şu var parça birleştir mi yapıyoruz gercekten üretiyormuyuz .... Elektirik süpürgesi üretemiyoruz yuzde yuzde yerli gerisini sen hesap et . İha yüzde yüz yerli diye kakalıyorlar millete

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by eksina Yazıyı Oku
    dostum üretmesine üretiyoruzda 10 birim üretmek icin 7 birim ithal ediyorsun. En basidinden mdf sunta parcasının maliyet tutarlarını çıkar göreceksin sorun bu. Ha birde şu var parça birleştir mi yapıyoruz gercekten üretiyormuyuz .... Elektirik süpürgesi üretemiyoruz yuzde yuzde yerli gerisini sen hesap et . İha yüzde yüz yerli diye kakalıyorlar millete
    Saman üretemeyenin iha ürettiğine inanmak nasıl saflık ya .

ytd

Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Saman üretemeyenin iha ürettiğine inanmak nasıl saflık ya .

ytd
    Yeminlen, bir kac fiber parçası disinda, yerli parçası varsa, o IHA'yi kemiririm yerli Anadol gibi!

Yahu lipo pil, sensor, kamera, servo, esc, fırçasız dinamo, ivme ölçer, yok tosuruk gazi sezer, hangisi yapiliyor bu memnekette!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by Yenice Yazıyı Oku
    Cephe savaşından daha zoru, halkın arasına karışmış kalıntıların temizlenmesi. suikastlar, bireysel intihar saldırıları, bomba patlamaları v.s.. asayişi sağlamak kolay değil . Bu bölgenin sunni arap halkı sadece Türkiyenin gücüne tabi olur.
    Doğru. ekonomik krize ,imf ye de bahane olur . ama bölge ülkelerle anlaşılmadan da Suriye ye girmek topyekun savaşa davetiye çıkarmak olur . Suriye ve Türkiye ikisi birden ypg nin kontrolünde bölgeyi temizleyeceğiz diyor hasbelkader kader bu iki ordu birbirine girerse Armegedon efsanesi gerçekleşir.

Suriye ordusu karışmasa bile amerikan in donatıp eğittigi 70 bin adamı yeneriz yeneriz ama hükümetin bu işten alacagı kalori harcayacagi enerjiyi karışalamaz .
    Üstüne işid var üstüne Suriye nin bayraksız göndereceği birlikler var .
    Orası lağım çukuru temiz çıkamayız.

Ytd

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Trump: Komutanlar benden Suriye'de kalmak için ek süre talep etti, kabul etmedim. IŞİD'i yendik, Erdoğan'la konuştum, O da IŞİD'i yenmek istiyor ve yapacak.

Yukarıdaki cümlede bir mantıksızlık var. Eğer Trump Işid'i yendi ise ışıd yenilmiştir. Erdoğan'ın tekrar yenmesi veya yenmek istemesi mantıken mümkün olmaz.
    Eğer hala yenilmesi gereken bir ışid varsa da Trump nasıl ışid'i yendi.
    Trump IŞID dedi, siz onu Suriye ve İran olarak anlayın..

8.  Alıntı Originally Posted by HAKEM Yazıyı Oku
    Demek bir uyanık ben değilim,deminden beri çalıştığım bankalar olan iş ve garantinin internet sitelerini didik didik ettim altın hesabı var gümüş hesabı yok ,cidden gümüş nasıl alınıyor ki)))))))
    Sanırım tfx üzerinden alınıyordu.

Sayfa 438/1000 İlkİlk ... 338388428436437438439440448488538938 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •