Sayfa 739/1012 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,905 - 5,912 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. 27 Aralık Perşembe 11:09 2 YILLIK TAHVİL FAİZİ GÜNLÜK YÜZDE 4,5 DÜŞÜŞLE YÜZDE 20'NİN ALTINI GÖRDÜ

2. benim seyahat için kullandığım kart parafly platinum. kartın limitinin % 5'i kadar avans puan kullanabiliyorsun.
    https://www.parafly.com.tr/2452-paraflyi_taniyin buradan detaylarına bakabilirsiniz. aynı anda farklı tarihlerde birden fazla avans kullanabiliyorsunuz. ayrıca sürekli bir puan kazanımı ile puanlar gayet kolaylıkla kazanabiliyorsunuz.
    sadece seyahat için değil, konaklamada da kullanabiliyorsun.
    ve en önemlisi istediğin havayolu şirketinden bilet satın alabiliyor, herhangi bir vergi vb ödemiyorsun

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    27 Aralık Perşembe 11:09 2 YILLIK TAHVİL FAİZİ GÜNLÜK YÜZDE 4,5 DÜŞÜŞLE YÜZDE 20'NİN ALTINI GÖRDÜ
    dünkü abd coşkusunu bizim piyasaların hissetmemesi ilginç

4. EFT limiti gibi diğer bazı işlemlerde de bütün bankalarda limitler bulunur. Sanırım kanuni bir mecburiyet.

Alıntı Originally Posted by cemalbb Yazıyı Oku
    her bankada benzer şeyler vardır. eminim. ama 4 harfli hong konglu banka bir numaradır bence terbiyesizlikte.
    vadesi dolan tl. paramı EFT yapmak istedim. sizlere soruyorum. bu dünya bankasının EFT limiti ne kadardır ? günlük 300 000 tl. imiş. paramı bankadan 2 günde ancak çıkarabildim. Mt bile EFT limitini bilmiyor, telefonla, internette limit artıramıyorsunuz...

bence bazı bankalardan uzak durun. ama bu bankanın sokağından geçmeyin...
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Almanya bileti için millerle alınca 780TL bilet vergisi çıkarmıştı. Aynı seyahati başka hava yolu ile bilet fiyatı ve tüm vergiler dahil 350TL'ye yaptım. O an bu kartı iptal ettim.
    Yurtdisi bilet alinca cok sacma katiliyorum ama yurtiicnde cok ise yariyor. Cunku yurtici biletleri bazen 500 tl yi bulabiliyor. O zaman 3750 mil ve 40 tl oduyorum ayrica upgrade de isime yariyor

Ne var ki limit yoksa karta da gerek yok.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu iste. Kapattim diger bankayi da 2 ay once.

Bakalim 3 gun icinde haber verecekler.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    olay şu hocam ;

belgelenebilir net gelir x 4 = kredi kartları toplam limitin.

yani 10.000 TL belgelenebilir ve senin üzerine olan gelirin varsa

toplam kk limitin 40.000 tL olur max.

he banka riskli görür vermez bu ayrı bir konu.

syg,

7.  Alıntı Originally Posted by Pythagoras Yazıyı Oku
    olay şu hocam ;

belgelenebilir net gelir x 4 = kredi kartları toplam limitin.

yani 10.000 TL belgelenebilir ve senin üzerine olan gelirin varsa

toplam kk limitin 40.000 tL olur max.

he banka riskli görür vermez bu ayrı bir konu.

syg,
    Başka bir bireysel kredin varsa daha ödenmemiş ve açık hesap, eksi bakiyeye düşen hesap gibi birşeyin varsa, bunları da düşeceksin hatta...

8. Ykb world gold kartım vardı limiti 9.7 bin tl Mt aradım limiti 20 bin .e yükseltmek istediğimi söyledim.bazı bilgileri verdim. 1 saat dolmadan limitim 22.100.tl ye yükseltmişler sms ile bildirdiler.

Sayfa 739/1012 İlkİlk ... 239639689729737738739740741749789839 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •