Sayfa 169/309 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon
Arama sonucu : 2467 madde; 1,345 - 1,352 arası.

Konu: ANELT - Anel Telekomünikasyon Elektronik Sistemleri Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. hakim bilir kişi kapısını araladı .o gerçekleşecek tedbir olmasada olur .dava açıldıgı tarih klasik bunlar yüzde 5 degil .zmana oynama ondada sorun yok biz 3 yıl sürünüp 1 tl ye malmı vercez rıdvana bzim grub dökülmez müdahil dahada çogalacak .yapının bilanço deyince renkden rekge dönen haselçin .daha önce spk çalıştıgı bugün ögrendim.o çok güveniyordu birleşme soygununa tunelde ışık gözükdü arkadaşlar hayırlısı biliri kişi ile biz 1 kuruşa razıyız ..

2. 7 yıldır metal de hissem var 0.90 falan almıştım. Şimdi 0.75 kocaaa yedi yıl bıkmadım. Sadece alınteriyle hisse alan küçük yatırımcının hakkını yiyen patron ve patronların ecdadını s.yim. 22.000 lot anelt var davacı gruba hemen destek için verebilirim. Yeter ki bunların amkyun. Eksik varsa bende 22 bin var hemen gönderiyim

3.  Alıntı Originally Posted by zirve0638 Yazıyı Oku
    7 yıldır metal de hissem var 0.90 falan almıştım. Şimdi 0.75 kocaaa yedi yıl bıkmadım. Sadece alınteriyle hisse alan küçük yatırımcının hakkını yiyen patron ve patronların ecdadını s.yim. 22.000 lot anelt var davacı gruba hemen destek için verebilirim. Yeter ki bunların amkyun. Eksik varsa bende 22 bin var hemen gönderiyim
    kardeş 3 martda dava açıldıgı tarih 2.830 lot has elçin nasredin hoca hesabı ya tutarsa .tek mermisi var onuda sıktı şimdi çagrıya spk ne diyecek yazın adil bir çagrı olacaksa davacı grubun degerlendirme raporundan çagrı yapsın bakalım elmi yaman bey mi hadi arkadaşlar yazın spk bu cümleleri ayrıca spk başkanı ile tekrar randevu alaıp görüşecem ..

4. biz çobanız mobanız ama hisseyide sayamayacak kadar cahil degiliz 330 bin fazlam var dı ..o son oyununu oynadı .yapı bilanço dyeince kara lahana gibi morardı ..adammı dövük darpmı yaptık kendileri gibi ky skmym kaldık terbiyez olan kendileri hırsız olan kendileri utanmadan hala çamura yatmaya çalışır ben bu para var saymıyorum yok biliyorum acil ihtiyacımda yok .

5. Tamam istediğiniz an hissemi veririm. Mahkeme de sonuç ne ileri tarihemi ertelendi ne karar alındı

6. açık net bilir kişi atanacak herkes rahat olsun ama spk yazmaya devam edin bilir kişi raporu ne çıkarsa mahkemeden ona göre ayrılma hakkı olsun diye yazın herkes yazsın onların dgerlendirmesi adil degil birleşmede nasıl adil olmadılar ise buda adil degil .

7. yapının kiradan arta kalan para ne yapılıyor bunun incelenmesini kuruşu kuruşuna kasada para oldugu soyleniyor şimdi siz 1 tl malı verdiniz 10 yılda 10 milyon avro birikdi ne oldu sayın arkadaşım kasadaki para ile lotunu aldımı bu adam hem anele yataımcısını hem anelt yatrımcısını terse yatrıdı bu işler oyle çagrı yapınca mal verim kaçayım olmuyor .bina 1.200 .000 egeri var gri su araıtma ve güneş paneli akıllı bina .doguş grubun aldıgı yer 525 milyon bizim yarımız kadar konfor bizimki kadar degil .varın siz hesaplayın 33 marka ne olcak oyle kolay mı yutmak spk belirleyecegi fiat üzerinden fiatlama olcak bilir kişi onu bilemez .bugüne kadar ne dedimse çıktı .dava tarihi açıldıgı gün 2.830 000 lota sahibiz müdahil olan asli biz yüzde 5 ile bizimle harekt etcek o yüzde beşi telli ogulları degil haçlı yenidn sefer olsa yıkamaz yok çagrı 10 tl açıklarsa belki olur o dediginiz .bizde sabır bollll siz borç ödeyip kalanı kasaya zulalayın.biz o hesbın dökümanını isteyecegiz .her yıl ödedigin borç benim cebime giren nakit gibidir .15 kruş her aylık 1kurş ustü hiç sıkıntı degil ama siz kolay birleşme yakalama olasık yüzde sıfır çok iyi fiat çıkmadan mucize kardeşim birde satan arkadaşlara ayrı parantez açmak istiyorum .satış süreci ve öncesi alan ve sonra zaraına satan arkadaşlar tazmşnat haklı sebebdeb spk size dava hakkınız açık demesinden kaynaklı haklarınız duruyor son 3 ay gibi kısa bir zman var 1. milyon lot ile satış yapan bir magdur zaraını tanzim için dügmeye bastı meydan boş degil önce allah sonra biz varız. dava için evraklarını oluşturdu .

8. 2016 da göz altına düştügünde aglayarak aradım şirketi .dedim size dava açacam .sayın adnan ek bizi adam yerine koymadı .git bilidgin yere şikayet et .küçük yatımcının halinden anlayan yoktu .herkes kahvesini içip biftegini yiyip keyfinde idi .nasıl olsa ky bir araya gelemez has elçin eski spk tanıdıkları var adamları birleşme o benim diye kahkalar ile patronlar ile yemekde kadeh kaldırdılar göz altından birleşem olacakdı bütün pislik örtülecekdi .rahatlardı inanmışlardı nede olsa eski spk usulsuz 7.5 nasıl halletdim der gibiydi .kurulu çagırdık oraya gittik bildgin matrak geçiyor herif bizimle ama ben bütün izlenecdek yolları bir bir biliyordum .birleşmenin olmayacagını kurulda soylemiştim .bana sen spk adına konuşma .ben konuşurum dedim .o spk eski spk degil beyefendi demiştim içimden mırıldanarak cuma namazını kaçırdık uzunsürdü bizi düşünen bir nur suaratlı divan başkanı vardı.millet aglıyordu ama kimin ruhu duyuyordu.fesih açarım dedigimde açsa ne olur demişti .çünkü birleşme inanmış yğüzsüz tayfası vardı senin 500 metre kare yerini 30 metreye düşerme planı işliyordu .çoooooooooooookkkkkkkkk inanmıştı .taki red yedikden hemen sonra cezalar yagınca .cezalardan sonra kurula gittik evet 9 şubatdaki surat ,keyif kaçmıştı .2 ay düşündüler ettiler çıkar yol bulamadılar 36 kuruşdan mal aldılar .sen 2005 3.50 açmışsın halka vicdanın sızlamadımı bina yapmışsın .bina 3 yılda senin dedigin özkaynagı amorti ediyor .şimdiki şartlarda ilerisi daha iyi olacak 33 markayı şirketin içinde var dedinmi ? capital soruşturmadan geçiyor her gün şikayet diyoruz yurt dışı fondan mal al .spk onuda çözecek izle bak .size birleşme olmaz dedim .olmadı size cezalar geliyor dedim geldi .size kotdan gidersiniz dedim gittiniz .size fesih davası açarım dedim açtım .o kadar sevinme ön duruşma bu daha işin başındayız biz dava tarihi 330 bin fazlamız var .sen sadece vakit kazandın.senin açıklayacan rakam sana lot veren olmaz .geç bunları arkamda 85 gariban var biri bir lot satmaz sana daha ne davalar açacak bu millet haklı sebebden daha yolun başındasın çadır kuracaksınız mahkemenin önüne demedi demeyin .işiniz zor dava uzamış cıkimde degil .vın gelir .4 sene uzasın ya fesih ya ortaklıkdan çıkma .farzet davayı kaybetsem nolcak ki gene yakandayım beni ortaklıkdan atman için dünya yol katletmen lazım .vay yavrum vay çobanız mobanız ama telemeyi iki damla incir sütü ile tek çırpmada şap diye tutturruz .sen usulsuzluk diyor spk cezalarda demekki spk yakalamış o cezayı köstü .spk bakmış birleşme büyük hırsızlık var kabul etmemiş .

Sayfa 169/309 İlkİlk ... 69119159167168169170171179219269 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •