Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Herkes içindekileri bu dönemde rahat rahat gösteriyor. Okumuş ama adam olamamış milyonlar var bu ülkede. Kul hakkı haram rüşvet adam kayırma nedir ki.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    ÜNİVERSİTELERİMİZ O KADAR ÇOK ULUSLARARASI PATENT ALIYORLAR Kİ HERŞEYİN EN PAHALISINI HAK EDİYORLAR. :-)

Aksaray Üniversitesi Rektörü’ne zekat parasıyla lüks makam arabası satın alındı.

Aksaray Üniversitesi Rektörü’nün makam aracı için, bir işadamından 100 bin lira bağış alındığı ortaya çıktı. Bağışı yapan S.E.Y., “Zekat olarak verdik. Başka yere gideceğine üniversiteye gitsin dedik” diye konuştu.

http://m.patronlardunyasi.com/defaul...haberid=214664
    100 bin liraya lüks araba mı alınırmış allah aşkına ya . Lüks araba değildir ama araba alınması bizim acımızdan hoş olmasa dahi o para zaten araba alınması için verilmiştir, zekat mekat hikaye . Her pisliğe dini kılıf bula bula insanları dinden soğuttular. Sonra da çıkıp vay efendim deizm neden artıyor diyorlar. Bırak artmayı yakında çoğunluğa geçecek deist ve ateistler. ...

Din yahut dinsizlik tavsiyesi değildir. ..

ytd

3.  Alıntı Originally Posted by WYATT EARP Yazıyı Oku
    Dizilerle ilgili haber doğruysa ben de çok sevineceğim.
    Bir sürü saçma sapan vurdulu kırdılı dizi var...
    Pis sakallı tabancalı erkekler, kaşı alınmış sarı saçlı kadınlar...
    Dizilerin yarısı hastanede yarısı karakolda geçiyor...
    Bunları seyredenlerin beyninde kaç tane hücre var acaba merak ediyorum...
    Sonuç olarak ben de iyi olmuş diyorum ve ekliyorum,...umarım dizilerin yerini siyası içerikli programlar almaz...

Ya da alsın bana ne zaten TV seyrettiğim yok.
    Hisse.net bana yetiyor
    https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...gini-acikladi/

https://www.diziler.com/haber/dizile...olum-yok-18377
    Son düzenleme : EREGLTUPRS; 30-12-2018 saat: 12:45.

4.  Alıntı Originally Posted by Moruk Yazıyı Oku
    Bankadan alın döviz büfe daha pahalı ama millet hala eskisi gibi sanıyo
    Yüklü alımsa ve Bankadan alacaksanız bir gün öncesinde bankaya haber verin. İşlem günü yeterli banknot/ efektif olmayabilir..

Alıntı Originally Posted by hayatgusel Yazıyı Oku
    İyi günler bende Pazartesi dolar alacağım nasıl bir yol izlemeliyiz. Doların 5,23 e gelmesini mi bekleyip alım emrimi vereceğiz yoksa borsa gibi 5,20 den al diyebiliyor muyuz bankaya ilk defa yüklü dolar alıcam tşk
    Bankalar alım anındaki fiyattan satış yaparlar. Yüklüden kastınızı bilmiyorum ama miktar yüksekse müşteri temsilcinizle de bir görüşün derim. saygılar.

6. Zekat mekat değildir o.
    O kesimin alt fakir tabakası din iman ayağıyla güzel söğüşlenir, ama üst tabakası kimseye zırnık vermez.

Araştırmak lazım o iş adamının oğlu kızı falan o üniversiteden diploma almış mı diye.

7.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Yüklü alımsa ve Bankadan alacaksanız bir gün öncesinde bankaya haber verin. İşlem günü yeterli banknot/ efektif olmayabilir..
    ben zate almayacamda arkadaşa yanlış bilgi verdik
    borsadaki hisse gibi
    5.23 ken alım için 5.20 ye gelsinde al diye
    emir vermek istenilmiş
    o durumda
    kimse boyle bi taleple alakadar olmaz
    banka şubeye gidip bunu dediğinde
    kapıyı göstertirler :-)
    sabah sersemliği yanlış okumuşuk arkadaşın sorusunu

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    2547 sayılı Yüksek Öğrenim Kanunu'nun 56'ncı maddesinin b bendinde "Gelir veya kurumlar vergisi mükellefleri tarafından üniversitelere ve yüksek teknoloji enstitülerine makbuz karşılığında yapılacak nakdî bağışlar, Gelir ve Kurumlar Vergisi Kanunları hükümlerine göre yıllık beyanname ile bildirilecek gelirlerden ve kurum kazancından indirilir." hükmü bulunmakta.

Bu iş adamı Aksaray Üniversitesine makbuz karşılığı bağış yapmışsa (Akıllı ise gelir vergisinden indirmek için böyle yapmıştır) o bağış üniversitenin "havuz"una girmiştir.

Diğer insanların da bağış ve yardım yapacağı o havuzdan nereye nasıl harcama yapılacağı rektörlüğün kararına bağlıdır artık.

İşadamı "şartlı bağış" falan yapamaz bu durumda. Yani verdiğim para ile rektöre araba alın diyemez.

O işadamın 100.000 lira bağış yaptığı havuzdan, 400.000 liralık araba alınabilir...

Sayfa 463/1000 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563963 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •