İçemezsin demiyor... Alamazsın diyor..
Arabanda taşıyamazsın demiyor.. Ama arabanda boş ya da açık bir şişe bulursam (ınınnnn ınınıınnn ) diyor..
Kanunları ilginç.. Eyaletten eyalete de değişiyor.. Ama bütün eyaletlerdeki kanunların ortak noktası.. Kesinlikle uygulanması..
Hamilelik konusunu bilmem.. ilgilenmedim..
İstisnai durumlar kaideyi bozmuyor. Vardır sizin dediğiniz gibi kriminal veya radikal bölgeler..
Ama genel olarak çok iyi bir yer..
Örneğin, online alışveriş yapıp eve sipariş ediyorsunuz, kapınıza bırakıp fotoğraf çekip gidiyorlar..
Mahallede yürüyüşe çıkıyorsunuz karşılaştığınız insanların çoğu size selam veriyorlar.. Tanısın tanımasın fark etmiyor..
Eğer kanunlara (kanunlarına) saygılıysanız ırkınız, dininiz, diliniz ile yargılanmıyorsunuz..
Ya da benim şartlarım çok iyi..![]()
Ahmeti çağırın, en iyi o bilir amerikayı
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Saat 5 dukkani kapatalım malum yılbaşı hazırlığı yapılacak![]()
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Tukkani acalim, bu sene kirmizi don geyilecek bir yere gidemedik, çizgili pijama donumuzu geydik!![]()
DOLAR 5 GAYME OLACAK!
Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!
Yer İmleri