Originally Posted by
yetkisiz
Bu durum hisse senetleri için de geçerli merak etme...Mesela biz TRKCM'daki Gedik ekibine 4.20 den kitlediğimizde hisse tarihi zirvesindeydi...Ama şimdi bir çok hissedar % 30 dan fazla kayıpta...CHP varmış küfür ve hakaretler...Yani dönüp geri alsam o sattıklarımı sen maliyeti kurtardığında ben % 25 kazanmış olacağım...Hangi uzun vade ???..Vade nedir, ne demektir ???
Milyon kere dedik, bu işin vadesi madesi yok; ekranlarda gördüğünüz bütün rakamlar sanal gerçeklik...3 sene tutarım, 5 sene tutarım...Tut valla elini tutan mı var ?...Bilakis senin gibi taşıyıcılara ihtiyacı var bu sistemin, yoksa biz nasıl trade edeceğiz....
Kimse de kusura bakmasın abi, biraz fazla acılı oldu bu yemek tarifi ama burası kreş değil...Ne sevinirim ne üzülürüm...Ha BES mes diyoruz ama bizler de aktif piyasa oyuncusuyuz, merada otlayan koyunlar değiliz yani...BES, çocuklarıma bırakacağım bir miras benim için, gayrimenkul yerine o gibi düşünebilirsiniz bunu... Her ay tıkır tıkır % 25, arkasında Devlet desteği, belanı mı arıyon ?...Hisseden miras olmaz, bir gün bir bakmışın püff olmuş...
Piyasa açılıyor...Bugün yıllık hedefimi tamamlayacak kadar işlem yapmam lazım: yaklaşık 2 milyoncuk...Total ciro hedefim 200 milyondu ve ben daha nescafemi bile içmedim...
He he ..eminim öyledir....... rakamlar ortada hala konuşuyorsun yaw....çocuk gibisin aynı ..3 yaşındaki çocuklar olurya...3.5 milyonluk balon diyen...kah kah
MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Burdaki tüm yorumlarım yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri