borsa değil sanki kumarhane
borsa değil sanki kumarhane
Arkadaşlar alimlarinizi kademelendirmeniz faydalı olur diye düşünüyorum. Ben çok çektim korkudan 1,30 lardan verdim maliyetime çalıştım 1.80 lere gelmiş üstelik satış yetkili haber bile düştüler. Dikkat edin Tüm paranizla almayın derim. Kar etmekten çok zarar etmemeye odaklanmak daha iyidir bence.Ytd.
#Keşke almasaydım demeyi, Keşke alsaydım demeye tercih ediyorum.
kap ta haber var 20 aralıktan beri ünlü al satlarını listelemiş likitide sağlayıcılık ayakları ile al sat al sat yapmışlar komisyonu bile dünya paradır onca işlemin bırak arada oluşan karları hani o ünlü satıyor ünlü satıyor kaçın diyorlar ya sattığı kadar da alışlar var bunu iki senedir yapıyorlar daha da yapacaklarmı son açıklamaları iyi okumak lazım
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
yani bu adamlar düşürse de kendileri düşürüyor alıyor tekrar yukarıdan satıyor bu işlemi şirketin piyasa değerini korumak ve aynı zamanda likit kalmasını sağlamak amacı ile kendi aralarında kanunlar çerçevesinde 2 yıldır üçer ay aralıklar la yapıyorlar daha önce 2 tl üzerinde yaptılar sonra ara verdiler yine yaptılar bu iş ne zamana kadar sürecek belli değil şirket yönetimi bilir tabi ama öyle bazıları burda diyor ya ünlü satıyor halka açıklık oranı artıyor zaten iki yıldır dönen dolap bazen ara ara artıyor ara ara düşüyor halka açıklık oranı son olarak likitide sağlayıcılık oranı ne zamana kadar sürecek eski açıklamalarda vardır onu bulup okumak lazım demek istedim
AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..
İnşallah tekrar düşmemek üzere çıkıyordur
Yer İmleri