Originally Posted by
T/A
Grafiklerin yüklenmesi zaman alıyor. Hisse sayısı çok arttı bu da zaman demek oluyor. Bir de ben eve geç gelince biraz daha fazla gecikebiliyor...
Haftalık ve Aylık olanlar da inşaAllah haftaya hazır olurlar. Fakat o hisseleri her gün günlük olarak yüklemek mantıklı olur mu acaba? Yoksa haftalığı hafta sonu, aylığı da ay sonu mu güncellemek lâzım bilemiyorum. Hergün güncellemeye kalkarsam en az 2 saat yüklemesi sürecektir...
Haftalığı haftalık, aylığı aylık yüklemek daha mantıklı olur hocam. Yine de siz ve katılımcı arkadaşlar bilirsiniz. 

Originally Posted by
selimtogrul
Sevgili üstadım
Hayırlı akşamlar...
Şimdi size nasıl söylesem..
Önceki sisteminizde lokmaları görüp tek tek ders çalışıyorduk. Şimdi bütün bist i yukarıdan aşağı taramaya başladık.Kendi adıma tabi ki.
Herkesin favorisi olan,aklında olan 3-5 kağıdın takibini mutlaka yapıyordur.
Fakat şimdi ekmek nerede diye makine başında gözlerimizi patlatıyoruz. Geçen gün hanım sen ne yapıyorsun orada, chat chut peşinde misin diye fırçalayınca benim lambalarım yandı. Biz önceden 15-20 dakika bilemedin yarım saatte işi çözüyorduk. Ama bu yeni düzende finansal analizci oluverdik. Geçen gün birine dolar alıp almaması ile ilgili yorum yaparken buldum kendimi..
Sen yaktın bizi be üstad. Kurtar bizi
Olacağı buydu ne bekliyordunuz? Herkes sırasını savacak
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
Yer İmleri