https://www.erdogansanal.com/haberle...sinin-etkileri
Eski bir yazı ama genel olarak önemli tespitler var ! Asgari ücrete bilimsel olarak bakanların ufkunu açabilir ideolojik olarak bakan için çare yok maalesef
https://www.erdogansanal.com/haberle...sinin-etkileri
Eski bir yazı ama genel olarak önemli tespitler var ! Asgari ücrete bilimsel olarak bakanların ufkunu açabilir ideolojik olarak bakan için çare yok maalesef
Hatanda ısrar etme
Mevcut hali ile köylümüzden bir Norveç,bir İrlanda,bir Fransız Köylüsü çıkaramazsın....
Ayrıca "Medeniyetler şehirlere doğru gelişir..."
Senin dediğin doğru olsaydı aksi olurdu...
Köylere/köylünün ayağına medeniyet/aydınlanma getirme projesi olan KÖY ENSTİTÜLERİ SAĞ POLİTKACILARCA BALTALANMIŞ/YOK EDİLMİŞTİR
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
ben ülkemdeki eğitim sisteminden ötürü şurda okudum burda okudum demeye tilt oluyorum, bunu söylemeden öncede şunu belirteyim ülke ortalamasının iyi üstünde bir tahsilim var. Söylemek istediğimde şu ki ülkemizde (en azından son 15-20 yıldır) okumak isteyenler bişey öğrenmek ve birşeyler başarmak için değil, oldukça pasifize bir biçimde hayatını garanti altına almak kisvesi altında ( bu cümleyede ayrı tilt olurum) amaçla okuyorlar. Dolayısıyla bazı işverenlik durumlarımda çok üst düzey okumuş yerlerdeki adamlar haricinde orta seviye okumuş ve gözleri parıl parıl parlayan kardeşlerimiz benim için daha iyiler.
Yani bence odtude veya boğaziçinde okunmuş olması benim için hiçbirşey ifade etmiyor, bunu samimi ve abartısız söylüyorum, çünkü okulda hiçbirşey ama hiçbirşey öğretilmiyor, helede sanayisi bütün zamanını 3. sınıf mal üreterek geçiren bir ülkede.
Forum kurallarını okumak için tıklayınız
Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..
Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.
Abi nasıl becerebiliyorsun bunu anlamıyorum?
Senin bu özelliğin keşke bende de olsaydı
Bu mana da gıptayla bakıyorum sana
Ne mi o?
1 cümle ile apartman gibi lafı sokuyorsun hemde espri ile yani tatlı tatlı acıtmadan....
Konudan,zamandan,başlıktan münezzeh olmak üzere....
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri