Sayfa 820/1012 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,553 - 6,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Habc nasıl bir kıllık yaptı acaba

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sabah işlerim vardı o zaman MT yi aradım yerinde yok falan...Saat 1 de geri dönüş yaptı...Fiyat verdi(21.50) olmaz dedim parayı ınternet bankacılığından EFT yapabilirmiyim olur dediler...Saat 2 Internet bankacılığı çalışmıyor , saat 2:30 sisteme bağlandım EFT için mobil uygulama yükle dediler , o uygulamayıda yükledim ama çalışmadı...Neyse telefon bankacılığından işi halledelim dedim ...EFT limitinizi aşıyorsunuz onay almamız lazım gitti mi bir 30 dk daha ...Sonra 36 tl masraf dediler OK dedim 1 saniye sonra ya 80 TL oldu masraf Sonra döndüm şubeye ...Ya siz yarın bir uğrayın halledelim falan ...Para orada kaldı ...Neyse düşük bir oranla gecelik yapmışlar....Olaylar dizisi 4.20 de sona erdi...tam 2 saat 30 dk mı yediler ve işimi de halletmediler....

2.  Alıntı Originally Posted by lukas Yazıyı Oku
    TL %22.10 VE
    100k $ pazarlık sonucu %3.65 olarak bağlandı
    DÖVİZ TAHVİL İHRACINDA 1.1 MİLYAR TL HACİM OLUŞTU , yani , Hazine onca duyuruya rağmen, bireyselden sonra tüzel başvuru kabulüne rağmen %4 oranlı dolar tahvil ihracı için sadece 200M$ talep toplayabilmiş. Berbat. İhraçtan vazgeçtik dese daha iyiydi.

3.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Takasbank faizi riski var mı ? ya da bi garantisi
    Takasbank taki paranın yaklaşık 145 bin TL si garanti altında.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Takasbank taki paranın yaklaşık 145 bin TL si garanti altında.
    harika miktar...bankalarla ne ugraşyoruz direk takasbanktan alalım...nasıl alcaz üstadım

5.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Sabah işlerim vardı o zaman MT yi aradım yerinde yok falan...Saat 1 de geri dönüş yaptı...Fiyat verdi(21.50) olmaz dedim parayı ınternet bankacılığından EFT yapabilirmiyim olur dediler...Saat 2 Internet bankacılığı çalışmıyor , saat 2:30 sisteme bağlandım EFT için mobil uygulama yükle dediler , o uygulamayıda yükledim ama çalışmadı...Neyse telefon bankacılığından işi halledelim dedim ...EFT limitinizi aşıyorsunuz onay almamız lazım gitti mi bir 30 dk daha ...Sonra 36 tl masraf dediler OK dedim 1 saniye sonra ya 80 TL oldu masraf Sonra döndüm şubeye ...Ya siz yarın bir uğrayın halledelim falan ...Para orada kaldı ...Neyse düşük bir oranla gecelik yapmışlar....Olaylar dizisi 4.20 de sona erdi...tam 2 saat 30 dk mı yediler ve işimi de halletmediler....
    Mobil uygulama çalışmıyor EFT için SMs seçeneği vardı o yok mu şimdi orada .

Altta seçenek çıkıyordu mobil uygulama veya SMS onay .

Bana bugün 23.50 dediler bende az değil mi dedim onlara .

Şubede mt çıkmıyor int bankacılığına yazdım biraz sonra arıyorlar ulaşamadım deyince aklınızda olsun

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    harika miktar...bankalarla ne ugraşyoruz direk takasbanktan alalım...nasıl alcaz üstadım
    Aracı kurumunuz ile konuşun. Ben mevduattayım. Şubat ayı içinde dönüş olacak.

Mevduata 100bin TL garanti var, bunda yaklaşık 145bin TL.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Aracı kurumunuz ile konuşun. Ben mevduattayım. Şubat ayı içinde dönüş olacak.

Mevduata 100bin TL garanti var, bunda yaklaşık 145bin TL.
    tavsiye edebileceğiniz bir aracı kurum varmı

8.  Alıntı Originally Posted by mertkucukuncu Yazıyı Oku
    tavsiye edebileceğiniz bir aracı kurum varmı
    Sanko, gecelikte güzel oranlar yakalıyor. Ytd.

Sayfa 820/1012 İlkİlk ... 320720770810818819820821822830870920 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •