Originally Posted by
memot
Ben iki arkadaşa da teşekkür ederm bilgilerni bizimle paylaştığı için. Umarım ikinizinde tahmin ettği rakamların arasında olur(35 gibi) dostluk kazanır ve bizde kazanırız keşke o rakamlara ulaşsa da bizede güzel bir yeniyıl hediyesi olsa
Keşke olsa ama ben Sait Bey i tanıdığım kadarı ile ilk teklifi duyduğumda elinde olan arkadaşlarıma söyledim zaten , yabancı o miktara çıkmaz , Sait Bey de 10 değil 12 den aşağı çarpanı kabul etmez.Siz olsanız bu kadar uğraşlarla büyüttüğünüz şirketi kaç yıllık kar ınıza satarsınız , yada evinizi kaç yıllık kira ederine satarsınız.( şunu hatırlatmakta fayda var Enis Bey in hedefi hala 2023 için 1 Bn. $ , zaten bunu söylediği için SPK dan ceza yemişti , açıkcası bende bunu abartı buluyor ve gerçekci olanın 0.5 bn.$ olduğunu düşünüyordum taki Astor un sektör içinde ki atağına kadar.)
Piyasamız ancak bir talip olduğu zaman EBİTDA HEDEF DEĞERİni fiyatlar , eğer anlaşma olacak olsaydı zaten minimum şuan 23 tl. olurdu.
UNUTMAYIN HER KOYUN KENDİ BACAĞINDAN ASILIR.Yazılarımın tamamı SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında yatırım tavsiyesi ve danışmanlığı olarak değerlendirilemez. Asla yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri