Sayfa 822/1012 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,569 - 6,576 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

MB faizleri indirecek diye , dolar artıyormuş..bankalar onun yerine indiriyorlar zaten ,60 gun ustu baglamakta riskli..fon v.s e yonlecegim sanırım bayagı ugrasmamıştım,tekrar inceleyecegim

2. hariri ailesi iştiraki olan Tbank nasıldır ? 35 gün için ne faiz veriyor, çalışan var mı ?

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Bu gün dayağı yedik....Bundan sonra HSBC dediler mi şöyle bir duraksamak gerekiyor
    Android için HSBC'nin mobil uygulaması çok sıkıntılı. Uygulama otomatik güncellediği zaman bile mobil güvenli anahtar (MGA) saçmalıyor. Tek çözüm call center'dan MGA'yı sıfırlamak. EFT, MGA'sız olmuyor.
    There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    hariri ailesi iştiraki olan Tbank nasıldır ? 35 gün için ne faiz veriyor, çalışan var mı ?
    Dün 45 Gün için %24 oran aldim
    HSBC’de ayni orani almiştim
    150 K miktar için...

5.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Takasbank taki paranın yaklaşık 145 bin TL si garanti altında.
    Bugunku SPK Haftalik Bulteni'ne gore 177.681 TL.ye yukseltildi.

6. Albayrak: İki ayağımız iki pedalda, öyle bir şekilde gideceğiz ki kimse arabanın durdurulmasını beklemesin
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

7.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Albayrak: İki ayağımız iki pedalda, öyle bir şekilde gideceğiz ki kimse arabanın durdurulmasını beklemesin
    Boş laflar 1 dolarları yok...Olsa bi gecede yüzde 8 değer kaybeder mi bi para birimi

8. bugün üretim yapsaydınız ya da 1 milyon lira sermayeniz olsaydı ne iş yapardınız?

Sayfa 822/1012 İlkİlk ... 322722772812820821822823824832872922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •