MB faizleri indirecek diye , dolar artıyormuş..bankalar onun yerine indiriyorlar zaten ,60 gun ustu baglamakta riskli..fon v.s e yonlecegim sanırım bayagı ugrasmamıştım,tekrar inceleyecegim
MB faizleri indirecek diye , dolar artıyormuş..bankalar onun yerine indiriyorlar zaten ,60 gun ustu baglamakta riskli..fon v.s e yonlecegim sanırım bayagı ugrasmamıştım,tekrar inceleyecegim
hariri ailesi iştiraki olan Tbank nasıldır ? 35 gün için ne faiz veriyor, çalışan var mı ?
There is no escaping risk altogether and the future looks pretty grim.. So, not being aware of the facts can't be regarded as an excuse. Rules, without them, we'd live with the animals. If the rule you followed brought you to this, of what use was the rule?
Albayrak: İki ayağımız iki pedalda, öyle bir şekilde gideceğiz ki kimse arabanın durdurulmasını beklemesin
En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
https://twitter.com/r_x_p_u
bugün üretim yapsaydınız ya da 1 milyon lira sermayeniz olsaydı ne iş yapardınız?
Yer İmleri