Sayfa 545/1000 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 4,353 - 4,360 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. İki seçenek var aslında bence.

NŞA da mevcut siyasi iktidar zinhar IMF e gitmez. Ekonomik bağımsızlığı olmayan Başkan ve Başkanlık sistemi düşünülemez ve kabul edilemez.

Ha eğer Sayın Cumhurbaşkanı, efendim daha seçime 4 yıl var, herşey yoluna girer o vakte kadar, bu süre zarfında Ahaberin merkezi İsviçreye taşır oradan yayın yapar millete moral veririz şu Imfe biz gidelim yerel sonrası diye ikna edilmiş ise çok pis kandırılmış demektir. Ne reel sektörün ne hanehalkının durumu 2001 öncesi gibi değil. Kat be kat daha kötü.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by bahad1r Yazıyı Oku

yatırım tavsiyesidir.
    Şimdi bu adamin bunu demesi suç değil ama söversek suç değil mi .

Ekonomik kriz yaşamıyoruz arkadaşlar ahlak krizi yaşıyoruz.

ytd

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
    Ahlak krizi yaşıyoruz ve bu ahlaksızlardan dolar alarak kurtulamıyoruz.

Geçen gün memleketten birileriyle konuştum, tavuk çalan hırsızlar artık evlere girmeye başlamış ve geçtim beyaz eşyayı adamlar sıvı yağ bile çalıyor .

Bu işsiz kalıp aç kalan insanlar be yapacak? Ahlaksızları boşverin temiz insanlar dahi çocuğunu doyurmak için illegal işlere bulaşmak zorunda kalacak .

Bizim dolarlar bizi ekonomik krizden korur, ahlak krizine de tedbir alın. Panik hallerinde ne yapılması gerektiği konusunu araştırıp ailenizi bilgilendirin .

ytd

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    katarlı abiye söz vermişiz ülke batar özellikle 3 büyükler batmaz diye
    adam yayın ihalesini almış, sana da mamayı vermiş, kim tiker memleketi..
    Ya çok da şeyetmemek lazım arkadaşlar, bu borç bize ödetilecek bunu bugün anlayanlar biz değiliz zaten; şimdiye kadar anlamamış olanlar da bundan sonra anlasa ne yazar anlamasa ne yazar, geçti Bor 'un pazarı.

O borçları ödemesek yani kriz olmasa , verdiğimiz vergi bize mi gelecekti sanki. Katarlı yemeyecekti de Cengiz yiyecekti yahut City bank değil de şu yurtdışına kaçanlar yiyecekti. (Bu sözlerimi hükümet eleştirisi sanmayın bu millet eleştirisi , acı olan da bu ya . Neyse ...)

Bizim hayatımızda bir şey değişmeyecek yani rahat olun .

ytd

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Sağlam fenerliyim. Ama bu işe karşıyım batacaksa batsın
    Ben de Galatasaray taraftariyim ama artık maç falan izlemeyi bıraktım, FT'yi hiç sevmem, kuluplerdeki dolandırıcı işadamları menajerlerle anlaşıp kulüplerin içini boşaltıyor ve bu borçlar ödemeyip son örnekte olduğu gibi borc vatandaşa ihale ediliyor, bu vatandaş ne zaman uyanır diye sormak istiyorum içimi acayip bir karanlık kaplıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    ABD Başkanı Donald Trump'ın Ulusal Güvenlik Danışmanı John Bolton, "Bizimle tam koordinasyon olmadan Türkiye'nin Suriye'de operasyon düzenlemesini istemiyoruz" dedi. Bolton, "Kürtleri korumaya yönelik anlaşma imzalanmadan ABD askerlerinin çekilmesi gerçekleşmeyecek" ifadesini kullandı.
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Türkiye’nin Kürtleri hedef aldığı iddiası akıl dışıdır. Türkiye'nin hedefi DEAŞ ve PKK/PYD/ YPG terör örgütleridir." ifadelerini kullandı.

yorumsuz

7.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Ben de Galatasaray taraftariyim ama artık maç falan izlemeyi bıraktım, FT'yi hiç sevmem, kuluplerdeki dolandırıcı işadamları menajerlerle anlaşıp kulüplerin içini boşaltıyor ve bu borçlar ödemeyip son örnekte olduğu gibi borc vatandaşa ihale ediliyor, bu vatandaş ne zaman uyanır diye sormak istiyorum içimi acayip bir karanlık kaplıyor.
    Bir Galatasaraylı olarak aynı fikirdeyim ,FT,kongre üyeleri falan korkunç ilişkiler ağı ve devamlı zenginleşen belirli bir kesim ,ahmak yerine konan taraftar ve şimdide bu korkunc yağmanın halkın üstüne yıkılması.. haram zıkkım olsun...

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü Kalın, "Türkiye’nin Kürtleri hedef aldığı iddiası akıl dışıdır. Türkiye'nin hedefi DEAŞ ve PKK/PYD/ YPG terör örgütleridir." ifadelerini kullandı.

yorumsuz
    Açıklama iyi olmuş. Soykırım yapmaya mı gidiyoruz amq. Amerikan in çok umrumda sanki, Kürtler diyerek YPG yi gizlemeye çalışıyor ******lar.

Sayfa 545/1000 İlkİlk ... 45445495535543544545546547555595645 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •