Sayfa 254/682 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon
Arama sonucu : 5454 madde; 2,025 - 2,032 arası.

Konu: ISBTR - İş Bankası B

1. Erdogan a ilk sorduklarinda chp tv kanalı satın almış surusuna cevap beklerken erdogan ısrarla isbank I işaret etmiştir

2. Papaz meselesini gundemden dusurmek degilmiydi konu birakmam denilip birakildi sonucta bakin unutuldu bile simdi

3.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    maliyet 3600 20 adet nereye satayim
    O paraya iki tane iskur alırmışsınız.

4. Iskur 6 7 milyon olucakmis ;) aza kanaat ettim napim

5.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Iskur 6 7 milyon olucakmis ;) aza kanaat ettim napim
    Çok acelecisiniz, hikayeyi tam olarak anlasanız neden acele etmemeniz gerektiğinizi de bilirdiniz. Muhtemelen hikayelerini bilmeden aldınız, sonradan araştırdınız.

6.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    Papaz meselesini gundemden dusurmek degilmiydi konu birakmam denilip birakildi sonucta bakin unutuldu bile simdi
    Papaz meselesi uzun bir süreç ve abd isteyince hemen bırakılmadı ve mahkemeyi işaret etti ve mahkeme sonucunda burakildi ve çeşitli ekonomik darbeler yapılmaya çalışıldı hemen istedikleri zaman burakilsaydi unutturmak için yapılmış bir çıkıştı erdogan in asıl demek istediği çarpıtılmıştir erdogan ; abd bizden terörist istediğinde biz hemen paket yapıp gönderiyoruz demiştir biz terörist istediğimiz zaman abd mahkemeleri işaret ediyordemiştir bizde bundan sonra teröristleri vermeyeceğiz demiştir. Yani burda abd bizden terörist değil kendi adamı papaz istemiştir abd nin yararına çalışan bir ajandir. Bizim için de teröristtir yargılanıp 2 yıl hapis yatmistir gerekli bilgiler alınmıştır ve papaz olayından sonra Rusya İran ve türkiyede belli askeri temizlik yapılmıştır

7.  Alıntı Originally Posted by aydın özen Yazıyı Oku
    10 yılda yaptığını bir kerede yapmanın mantığı nedir.bu para nerde kullanılacak.sermayenin üç dört katı borcun yok yedekler yeterli.amaç nedir onu çözmek lazım.
    2013’de de aynı tutarda tahvil ihracı için izin almıştı, rutin işlemler bunlar.

8.  Alıntı Originally Posted by deepdark7913 Yazıyı Oku
    maliyet 3600 20 adet nereye satayim
    2 tane iskur hissesi aldım 7.200 maliyetle 2 haftada zor aldim 9000 bin fiyat vermeme rağmen 1 yıl önce 3 . yu almadan iskur hisse yukselmeye başladı ben de 1300 maliyetle 5 tane isbtr hissesi aldım ve 10bin tl karla sattim burda iskur hissesi yukselmeye başlayınca isbtr 2 gün alim fırsatı verdi bende değerlendirdim yiğit bulut un trt deki açıklamaları benim için yeterli bir sebepti

Sayfa 254/682 İlkİlk ... 154204244252253254255256264304354 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •