Sayfa 845/1012 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 6,753 - 6,760 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    İslam Slimanin boğazda yediği yemeğin,yada Bafitimi Gomis in Fransa daki evinin taksitlerini,yada Ryan Babel in Amg63 model mercedesinin benzin parasının, benim vergilerimle oluşan devlet bankasınca fonlanmasına karşıyım
    Yemişim kapatilizmin oyuncağı haline dönüşmüş futbol klüplerini
    BATARLARSA BATSINLAR....
    UMRUMDA OLMAZ....
    BU ÜLKEDE DAHA 3-4 YIL ÖNCE YAKACAK ODUN BULAMADIĞI İÇİN SOĞUKTAN ÖLEN BEBELER OLDUĞUNU UNUTMADIK....
    UNUTTURMAYACAĞIZ....

Dip Not:Bahri ve Dudu efendiler kişisel sataşmalarınız umurumda değil ama gariban halk kesimlerine en ufak bir çemkirmenizde aslan kesilirim,dar ederim size bu başlığa...Bu böyle biline..
    Kişisel Bilgi:Bana çevremdeki gençler "KIZIL MİLYONER" diye lakap takmış keratalar...Sanırım yeterli oldu

saygılar/başarılar
    Sen sunu idrak etmekte zorlaniyorsun, bu bahri, dudu veya ismini saymadigimiz niceleri senin kadar en az fakiri fukarayi zavalliyi dusunuyorlar, onlarda muhtemelen futbol kulubu isine karsidirlar, sadece populist yaklasimlar ve secim icin karsiligi olmayan hareketler riskli oldugundan onlari rahatsiz ediyor, sen bunu anlamiyormusun yoksa anlayipta 3 5 kurusdan ne olacak polyannaciligindamisin anlayamadim

Aileden kalan veya kendi kazandigin bir parayla milyonersen - hic farketmez - piyasayi cok iyi biliyosundur ve gecmis gunlerde bilhassa tartistigimiz asgari ucretdeki suni artisin ne dertler olusturacaginida tahmin ediyosundur, ozaman derdin ne ?

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. MTV nin ilk taksitini ödedim 847 tl olarak. şaka maka arabanın evlat kadar masrafı var .yok mtv yok sgorta yok kasko yok muayene yok
    bakım yok yakıt. bu ne ya.

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    MTV nin ilk taksitini ödedim 847 tl olarak. şaka maka arabanın evlat kadar masrafı var .yok mtv yok sgorta yok kasko yok muayene yok
    bakım yok yakıt. bu ne ya.
    Benim araba 2003 model ve 1300-1600 cc aralığında olduğu için 88.50 TL vereceğim ilk taksit olarak...Toplam 177 tl ödeyecekmişim...yeni araba kullanmak ta bi dert...

hatta var olanı da satsam yeridir...belki de yapacağım yakında...yıllık ihtiyacım olduğunda toplu taşıma, taksi veya araba kiralama yapsam araba kadar masraf etmem...

4.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Benim araba 2003 model ve 1300-1600 cc aralığında olduğu için 88.50 TL vereceğim ilk taksit olarak...Toplam 177 tl ödeyecekmişim...yeni araba kullanmak ta bi dert...
    Seninki iyimiş hocam. benim 2.4 motor hali ile yüksek. toplamda 1.700 tl yapıyor benimki nerdeyse.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ziraat Bankası'ndan Çiftçiye Müjde: ''Bir araya gelip bir futbol kulübü kurun, sizin borçları da halledelim...''

Zaytung'dan...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    yıllık ihtiyacım olduğunda toplu taşıma, taksi veya araba kiralama yapsam araba kadar masraf etmem...
    Ben de aracimi satarken ayni dusunceye kapildim...

Her yere ucak+kiralik arac ile gidip tatil yapsam bile aracin deger kaybindan cok cok daha aza malederdim.

http://uzunvadeyatirim.blogspot.com/...eki-araba.html

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    1m a 6.5 bile verdiğini bilerek pazarlık yapılınca oluyor bu arada evet bilanço öncesi idi

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilanço öncesi çok yakın bir tanıdığımın 3 haneli yeni para önerisine 4.80 den fazlasını vermediler.
    Yeni paradan daha iyi pazarlık mı var?

8.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Seninki iyimiş hocam. benim 2.4 motor hali ile yüksek. toplamda 1.700 tl yapıyor benimki nerdeyse.
    Aynı dert bende de var.
    2500 cc motor 847.50 tl ilk taksit.
    2005 model seneye yaş atlıyor vergisi epey düşecek kısmetse.Bu sene katlanacaz.

Sayfa 845/1012 İlkİlk ... 345745795835843844845846847855895945 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •