Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8620 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Cümleten hayırlı Geceler...

Sizlerin belki fark edemeyeceği ama Platformun işleyişi açısından önemli olan ufak tefek bazı aksaklıkları (görebildiğim kadarını) çok şükür çözmeyi başardım...

Artık, ilk başta verileri çekerken mecburen yavaş olacak (çünkü tüm veriyi bir anda çekiyor, ileride bunu parçalamayı düşünüyorum) sonrasında ise bekleme süresi son derece kısaldı...

Önce veri 2 defa gidip geliyordu şimdi bir defa gidip geliyor...

Önemli ölçüde hesaplama anında hız artışı oldu...

Renkleri de biraz daha sadeleştirdim. Umarım beğenirsiniz...

Olası hataları özellikle de kaydırma anındakilerin önüne geçmek için emniyetler ekledim...

Bundan sonraki aşamada artık 60 dk. lık grafik için çalışmalar yapacağım. Zaten 60 dk. hallolursa hepsi hallolmuş demektir...

Umarım faydalanıyor ve beğeniyorsunuzdur...

Hayır geceler, iyi uykular...

Link: http://www.teknik-analiz.com/candles...tockName=MRDIN

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı Geceler...

Sizlerin belki fark edemeyeceği ama Platformun işleyişi açısından önemli olan ufak tefek bazı aksaklıkları (görebildiğim kadarını) çok şükür çözmeyi başardım...

Artık, ilk başta verileri çekerken mecburen yavaş olacak (çünkü tüm veriyi bir anda çekiyor, ileride bunu parçalamayı düşünüyorum) sonrasında ise bekleme süresi son derece kısaldı...

Önce veri 2 defa gidip geliyordu şimdi bir defa gidip geliyor...

Önemli ölçüde hesaplama anında hız artışı oldu...

Renkleri de biraz daha sadeleştirdim. Umarım beğenirsiniz...

Olası hataları özellikle de kaydırma anındakilerin önüne geçmek için emniyetler ekledim...

Bundan sonraki aşamada artık 60 dk. lık grafik için çalışmalar yapacağım. Zaten 60 dk. hallolursa hepsi hallolmuş demektir...

Umarım faydalanıyor ve beğeniyorsunuzdur...

Hayır geceler, iyi uykular...

Harika bir iş teşekkürler telefondan girerken biraz sıkıntılı mi bana mı yoksa öyle geldi bilenedim bir hisse sectim bakarken geri Mardin e gidiyor bilgisayara bakacam emeklerin için sağol

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Harika bir iş teşekkürler telefondan girerken biraz sıkıntılı mi bana mı yoksa öyle geldi bilenedim bir hisse sectim bakarken geri Mardin e gidiyor bilgisayara bakacam emeklerin için sağol

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teşekkür ederim...

Telefondan telefona fark ediyor. Yine de hafızadan dolayı biraz sıkıntı olabilir. Bu soruna da bir çare bulmaya çalışıyorum...

Eğer doğrudan benim örnek olsun diye verdiğim MRDIN linkinden giriyorsanız:

sayfayı her yenideliğinizde ön seçimli olarak MRDIN olduğundan oraya gidecektir. Eğer seçili hise adını silerseniz doğrudan ana sayfaya gider ve XU100 ile devam eder...

Link: http://www.teknik-analiz.com/candlestick/

İstediğinizi seçebilirsiniz. Bu özellik ile link verirken nasıl ön seçimli hisseye doğrudan erişim verebileceğimizi göstermek istedim...

Bazen detaylar kafa karıştırıcı olabiliyor ama çok faydalı oldukları anlar da oluyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •