Sayfa 632/1078 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Sistem Takibi...

Alıntı Originally Posted by ozbek Yazıyı Oku
    Sn. T/A
    grafiklerde kursörü gezdirirken enine ve dikine çizgi çıkartmak mümkünmü acaba?

iyi geceler.
    Mümkündür ama kodlama işi henüz tamamlanmadı...

Yakında tekrar Sisteme ve Platforma dönünce bu işleri halledebilirm inşaAllah...

Şu twitter işi beni çok yordu...

Bir çalışıyor bir çalışmıyor!!!

Sanırım sorun benden değil onlardan kaynaklanıyor...!!!

Twitt göndermede sorun yok ama #hastag 'lerde aratınca bazen çıkıyor bazen çıkmıyor?!

Artık benim yapabileceğim birşey kalmadı...

Fikri olan varsa tekrar bakarım. Şu an için ancak bu kadar oluyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Şu anda sayfayı yenilerseniz son versiyonu kullanabilirsiniz...

Elimdeki en son halini yükledim...

Birkaç gün yeni veriyon gelmeyebilir...

Biraz dinlenip tekrar grafik çalışmalarına bakmam lâzım...

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Haftalık güncel grafik'te dip oluşumu devam ediyor,üstte 98.000 Altta siyah yatay çizgiyi önemsiyorum 87.000.

4. Tüm topik sakinlerine selamlar,
    Haftalık grafik'te siyah yatay çizgiyi önemsiyorduk,buraya geldi.
    Önümüzde'ki haftalar'da artık çıkış başlaması lazım,ilk etapta 94.000 civarları önemli,üstte yine 98.000 civarları var.
    Piyasa robotlarının tekniğin tersini uyguladığı bu zamanlar'da bu analiz tutacak'mı izleyip göreceğiz artık.

Cümleten hayırlı Geceler...

Sizlerin belki fark edemeyeceği ama Platformun işleyişi açısından önemli olan ufak tefek bazı aksaklıkları (görebildiğim kadarını) çok şükür çözmeyi başardım...

Artık, ilk başta verileri çekerken mecburen yavaş olacak (çünkü tüm veriyi bir anda çekiyor, ileride bunu parçalamayı düşünüyorum) sonrasında ise bekleme süresi son derece kısaldı...

Önce veri 2 defa gidip geliyordu şimdi bir defa gidip geliyor...

Önemli ölçüde hesaplama anında hız artışı oldu...

Renkleri de biraz daha sadeleştirdim. Umarım beğenirsiniz...

Olası hataları özellikle de kaydırma anındakilerin önüne geçmek için emniyetler ekledim...

Bundan sonraki aşamada artık 60 dk. lık grafik için çalışmalar yapacağım. Zaten 60 dk. hallolursa hepsi hallolmuş demektir...

Umarım faydalanıyor ve beğeniyorsunuzdur...

Hayır geceler, iyi uykular...

Link: http://www.teknik-analiz.com/candles...tockName=MRDIN

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Cümleten hayırlı Geceler...

Sizlerin belki fark edemeyeceği ama Platformun işleyişi açısından önemli olan ufak tefek bazı aksaklıkları (görebildiğim kadarını) çok şükür çözmeyi başardım...

Artık, ilk başta verileri çekerken mecburen yavaş olacak (çünkü tüm veriyi bir anda çekiyor, ileride bunu parçalamayı düşünüyorum) sonrasında ise bekleme süresi son derece kısaldı...

Önce veri 2 defa gidip geliyordu şimdi bir defa gidip geliyor...

Önemli ölçüde hesaplama anında hız artışı oldu...

Renkleri de biraz daha sadeleştirdim. Umarım beğenirsiniz...

Olası hataları özellikle de kaydırma anındakilerin önüne geçmek için emniyetler ekledim...

Bundan sonraki aşamada artık 60 dk. lık grafik için çalışmalar yapacağım. Zaten 60 dk. hallolursa hepsi hallolmuş demektir...

Umarım faydalanıyor ve beğeniyorsunuzdur...

Hayır geceler, iyi uykular...

Harika bir iş teşekkürler telefondan girerken biraz sıkıntılı mi bana mı yoksa öyle geldi bilenedim bir hisse sectim bakarken geri Mardin e gidiyor bilgisayara bakacam emeklerin için sağol

GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

Alıntı Originally Posted by mustiktu Yazıyı Oku
    Harika bir iş teşekkürler telefondan girerken biraz sıkıntılı mi bana mı yoksa öyle geldi bilenedim bir hisse sectim bakarken geri Mardin e gidiyor bilgisayara bakacam emeklerin için sağol

Teşekkür ederim...

Telefondan telefona fark ediyor. Yine de hafızadan dolayı biraz sıkıntı olabilir. Bu soruna da bir çare bulmaya çalışıyorum...

Eğer doğrudan benim örnek olsun diye verdiğim MRDIN linkinden giriyorsanız:

sayfayı her yenideliğinizde ön seçimli olarak MRDIN olduğundan oraya gidecektir. Eğer seçili hise adını silerseniz doğrudan ana sayfaya gider ve XU100 ile devam eder...

Link: http://www.teknik-analiz.com/candlestick/

İstediğinizi seçebilirsiniz. Bu özellik ile link verirken nasıl ön seçimli hisseye doğrudan erişim verebileceğimizi göstermek istedim...

Bazen detaylar kafa karıştırıcı olabiliyor ama çok faydalı oldukları anlar da oluyor...

8. Sayın @T/A bilgisayar dan baktım MEB bilgisayarlar i da açıyor çok güzel bir şey okulda da teneffüslerde bakmak çok iyi reklam falan varsa tiklayalim bir ihtiyacti bir de cizim falan olsa tadından yenmez ellerine sağlık

Yazdıklarım tamamen kendi düşüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler değildir...

Sayfa 632/1078 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •