Tezat şu ;çürük firmalar var ve bunlar devlete halka kazık atmış kızıyorum diyorsun ama mahallendeki esnaf 2 daire almış onuda aynı sepete koyup 3 kağıtçı diyorsun .
Sermaye düşmanlığı budur işde .Vergisini ödemiyorsa ,fiş kesmiyorsa şikayet edersin ama adamın bindiği araba ,gece hayatı kimseyi ilgilendirmez.
Ticari firmalar kar edecek bunun nesi yanlış .Babalarının hayrınamı çalışsınlar ? Ülkeler yatırımcı gelsin diye tesvik çıkarırlar ama sen hala sermaye tu kaka diyorsun ya helal olsun ..
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
http://www.paraanaliz.com/2019/piyas...dusecek-29324/
Föş dolar bu haberden dolayı yükseliyor olabilir demiş
Küçük ve orta ölçekli bir işletmen var sanırım..
Vergisini ödemiyorsa şikayet edersin demenden anladım..
Çok standart bir kobi ağzı..
Şikayetin bir sonuç vermeyeceğini biliyor ama çok da kanuni yaklaşıyor olaya..
vergisini ödememesi
fahiş karları kaybetmemek için sektörde tekelcilik
çalışanlarını ezmesi
halka açık ise ortaklarına zırnık koklatmaması
düşük faizli krediler , üç kağıt ihaleler , 2 de bir çıkan aflar sayesinde bir yerlere geldin para kazansında vatandaşı hakir görmesi..
EN EN EN ÖNEMLİSİ..işletme sahibinin hiç bir vicdani , hukuki , kamusal sorumluluğunun olmaması..(borçlan borçlan kapa git..ee hiç bi mueyyide uygulanmıyor sana...ne olacak borçlar paşam..ee şirketin borcu...yok yaaa...)..üstelik terfi bile alabiliyorsun..bakınız bjkas eski başkanı şimfi ki tff başkanı oluverdi..bjkas ı batırdığı yetmedi herhalde..
üstüne üstlük aman batma diye devlet falan araya giriyor..
bunlar mı sana sermaye düşmanı olduğumu düşündürttü
eğer öyle ise
bende sana kamu ve halk düşmanısın diyecem.
Mert kardeşim
Ne demiştik?
Bizler dolar-faizin yükselmesinden mutlu olacak tıynette insanlar değiliz..
Tüm uyarılarımıza da rağmen piyasa da oluşan koşullardan nemalanmak da hakkımız..
Faiz %45 olsun istemiyoruz
Dolar 8-10 tl olsun istemiyoruz?
Aman aman haaa....
Olacak/olabilir diyoruz değil mi?
Bu yanlış politakalar da ısrar ederseniz olur/olabilir diyoruz...
İkisi farklı şeyler...
Seni yakından tanımayan yoldaşlarımızın, hakkında yanlış fikirlere kapılmasına gönlüm razı gelmedi...
Bu yüzden gönderini tevil etme ihtiyacı duydum..
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri