Sayfa 20/365 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon
Arama sonucu : 2913 madde; 153 - 160 arası.

Konu: ENKAI - Enka İnşaat

1.  Alıntı Originally Posted by Sertan61 Yazıyı Oku
    Benim hesapta görünmüyor temettü..
    T+2 gün de geçer hesaba

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Abi kusura bakmayin ama kapa yapilan bildirileri okuyan yok herkes hazir bilgi istiyor bir hisse temettu bedelli yada bedelsiz verdimi forumlarda hissenin altinda tekrar tekrar ayni sorular soruluyor bildiride temettu tarihi kayit tarihi ve paylarin hesaba yatirilacagi tarih ayri ayri belirtiliyor.(Temettu hesaba aninda yatirilmaz temettu gununden 2 gun sonra yatirilir.)
    Bu arada sunuda belirteyim ben hep nakit olarak aldim fakat arkadaslardan duydugum kadariyla bazi kurumlar nakit vermeyip onun yerine hisse senedinin maliyetini düşürüyormus (mesela maliyeyiniz 6.00 ise 5,91 gosteriyor neticede kazanc ayni oluyor).

3. Yok tum araci kurumlar nakiti verip onu kar/zarar kisminda gorebilmemiz icin maliyeti o oranda azaltiyolar... Cunku nakit dagitildiktan sonra hisse satislarla dustugu icin o ici bos zarar gozukmesin diye dagitilan nakit kadar maliyetide ayni oranda azaltirlar otomatik olarak.

4.  Alıntı Originally Posted by cortexjam Yazıyı Oku
    Yok tum araci kurumlar nakiti verip onu kar/zarar kisminda gorebilmemiz icin maliyeti o oranda azaltiyolar... Cunku nakit dagitildiktan sonra hisse satislarla dustugu icin o ici bos zarar gozukmesin diye dagitilan nakit kadar maliyetide ayni oranda azaltirlar otomatik olarak.
    Ben Ziraat kullaniyorum temettuden sonra hic maliyetim dusmedi enkai 6.07 den almistim hala ayni baska hisselerdede temettu almistim onlardada maliyet degisikligi gormedim. Sanirim araci kuruma gore degisiyor.

5. Temettüsü yatan var mı?

6.  Alıntı Originally Posted by Mestan25 Yazıyı Oku
    Temettüsü yatan var mı?
    bugün yatması lazım. matrixe haber düşer zaten ödeme yapıldı diye. 6.10-6.15 seviyelerine yine gelir düşüncesindeyim.

Y:T:D

7. Temettü ödemesi yapılmış arkadaşlar.bereketli olsun herkese...

8. Benim hesaba geçmemiş henüz.

Sayfa 20/365 İlkİlk ... 1018192021223070120 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •