Sayfa 209/612 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon
Arama sonucu : 4896 madde; 1,665 - 1,672 arası.

Konu: PETUN - Pınar Et ve Un

1.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Şüpheci Kimse: Yaşar Holding ve İştirakleri Üzerine Eurobond Senaryoları - 2 (link: https://suphecikimse.blogspot.com/20....html?spref=tw) suphecikimse.blogspot.com/2019/01/yasar-… #PETUN #PNSUT #DYOBY #AYCES #PINSU

ÖS 8:04 · 11 Oca 2019 · Twitter Web Client

1

*

Retweet

12

*

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Şüpheci kimse rumuzlu arkadaşımız benim de çok beğendiğim , takdir ettiğim çok mantıklı ve detaylı güzel analiz yapabilen bir arkadaşımız. Bence sen de ondan çok şey öğrenebilirsin Terzico kardeş. En azından , rakam , analiz , bilgi , belge vesaire ile konuşmanın ne kadar etkili olduğunu öğrenebilirsin ve böylece aylardır copy-paste yöntemiyle yazdığın yazıların dışına çıkabilirsin belki.

Şüpheci kimse rumuzlu arkadaşın yazdıklarına gelince. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Sen bu yazıyı buraya koymuşsun ama bu yazı senin tezlerini değil bizim tezlerimizi destekliyor.

Yani bu 250 milyon USD tahvilin geri ödenmesi , bunun faizi holdingi zorluyor bunu biz de söylüyoruz , şüpheci kimse de söylüyor. Bunu ödemek için birşeyler satmalı diyor bunu bizde diyoruz. Hatta satılacaklardan bir tanesi olarak DYO eski fabrika arazisini örnek göstermiş , bunu biz de söyledik. Hatta daha bir önceki yazımda bahsettim.

Ben holdingin ana iştirak konusu olan gıda ve boyadan çıkacağını sanmam. Buradan çıkmak yerine holdinge ortak almayı tercih eder.

Ama Viking kağıdı satabileceğini düşünüyorum. Hatta bu konuda 6-7 sene önce falan bir girişim de yaptılar ama olmadı o dönem. Şimdi olabilir. Yani DYO eski fabrika arazisi + Viking kağıdın satışı bu borcun en az %70'ni öder. Geriye de kalsa kalsa en fazla 60-70 milyon USD borç kalır ki bunu çevirmesi veya tekrar tahvil ihraç etmesi çocuk oyunu gibi olur Yaşar Holding için.

Yani söyleyeceğim odur ki Terzico kardeş , Şüpheci kimsenin yazdıklarından sana ekmek çıkmaz. Onun dedikleri bizim tezlerimiz zaten seninkiler değil. Yazısının hiçbir yerinde Yaşar batar demiyor , sadece bu işten nasıl kurtulabilir onun yolunu gösteriyor. Bu borcu bu faizle çevirmesi kolay değil , çok faiz öder , o yüzden birşeyler satıp bu borçtan kurtulmalı diyor özetle. E biz de bunu diyoruz aylardır.

2.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Eges gurubu var
    Egese holding
    Eges dış ticaret
    ÷Egesgyo
    vardı
    kuran da hasan adında
    bir adam

Terzico kardeş , Türkçenin çok iyi olmadığını biliyoruz ve hatta ana dilin türkçe de değil onu da biliyoruz ama bu kadar cahillik yapma be arkadaş.

EGES grubu değil o EGS Holding , EGS Bank , EGS Dış ticaret , EGS gayrimenkul. EGS , Ege giyim sanayicilerinin kısaltılmış hali.

Hatta bir dönem almışlığım satmışlığım var o hisseleri 15-20 sene önce.

EGES grubu değil , EgesE Holding de değil , EGS Holding

3.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Egs bank dan hariç
    bu gurup
    Egs banka la ilgisi yok

EGS holdingin nasıl EGS bank ile alakası olmaz ya. Arkadaş sen ne içiyorsun bize de söyle biz de içelim. Ben de istiyorum bu kafayı yaşamak

4. Emirhan06 tamam
    sen doğru söylüyorsun
    hata benim elimde vardı.
    battı.
    bazen biraz düşün neler
    neler batmış .
    hayret ediyorsun.
    burda yazsan bitmez
    bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
    Y.t.d ironi bu yazı

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    Terzico kardeş , Türkçenin çok iyi olmadığını biliyoruz ve hatta ana dilin türkçe de değil onu da biliyoruz ama bu kadar cahillik yapma be arkadaş.

EGES grubu değil o EGS Holding , EGS Bank , EGS Dış ticaret , EGS gayrimenkul. EGS , Ege giyim sanayicilerinin kısaltılmış hali.

Hatta bir dönem almışlığım satmışlığım var o hisseleri 15-20 sene önce.

EGES grubu değil , EgesE Holding de değil , EGS Holding
    Ödev yap biraz dedim onu da eline yüzüne bulaştırdı . Bu çocuk iflah olmaz , trollükten de atarlar bunu yakında, üç beş kuruş para alıyordu o da gidecek.
    Bu tembellikle işte vermezler bu çocuğa. Hayırlısı bakalım, iyi olur inşallah.

6.  Alıntı Originally Posted by Emirhan06 Yazıyı Oku
    EGS holdingin nasıl EGS bank ile alakası olmaz ya. Arkadaş sen ne içiyorsun bize de söyle biz de içelim. Ben de istiyorum bu kafayı yaşamak
    Araştır Egese bank başka
    Eges holding başka şirketler
    Aynı değil
    seninle istediğin idaya varım
    Demirel in yeğenin tek bankası
    vardı.
    Eges gurubu başka bir şirket
    hasan adında biri kurmuş sor
    gogul amcaya
    y.t.d ironi bu yazı

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Emirhan06 tamam
    sen doğru söylüyorsun
    hata benim elimde vardı.
    battı.
    bazen biraz düşün neler
    neler batmış .
    hayret ediyorsun.
    burda yazsan bitmez
    bu benim yorumum kimseyi bağlamaz
    Y.t.d ironi bu yazı

Adam nasıl risk analizi yapıyor ya . Emirhan06 da bir şey biliyormuş gibi konuşuyor arkadaş.
    Gördün mü Emirhan06 analiz dediğin böyle yapılır, çok derin bi adam bu Terzico.
    Ne diyor :

Zamanında bir şirket battıysa demek ki pınar da batar .
    Oscarlık bir analiz.

Ytd

8.  Alıntı Originally Posted by terzico Yazıyı Oku
    Araştır Egese bank başka
    Eges holding başka şirketler
    Aynı değil
    seninle istediğin idaya varım
    Demirel in yeğenin tek bankası
    vardı.
    Eges gurubu başka bir şirket
    hasan adında biri kurmuş sor
    gogul amcaya
    y.t.d ironi bu yazı

Ya arkadaş bir paylaşım önce haklısın diyorsun bir paylaşım sonra yok o değil iyi araştır onlar ayrı şirketler diyorsun.

Şimdi teker teker yazacağım belki o zaman anlarsın.

Demirelin yeğeninin bankası EGE Bank idi. Bunun EGS Bank ile veya EGS holding ile yada senin demenle Egese holding yada Eges grubu ile alaksı yok. EGE Bank başka şirket.

Ama EGS Holding , EGS Dış ticaret , EGS GYO , EGS Bank bunlar aynı grup ve senin Eges grup yada Egese Holding diye bahsetmeye çalıştığın bu.

Sayfa 209/612 İlkİlk ... 109159199207208209210211219259309 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •