Sayfa 957/1012 İlkİlk ... 4578579079479559569579589599671007 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 7,649 - 7,656 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    Bahri hocam emekçi berbere yedirmeyeceğim o 20 tl'yi derken saç kesecek kaskın fikir babası oldu.
    teknoloji eninde sonunda bunu yapacak bir gün tüm meslekler teknoloji karşısında risk altında ! detaylı kan tahlili yapan mutfak robotu büyüklüğünde bir cihaz yapılsa ve internette elektrik süpürgesi gibi satılsa neler olurdu

2.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Bu konuda gercekten Turkiye cok iyi. Avrupada cok pahali. 35 euroya 2 gb internet ve 100 dk veriyor allahsizlar. Turkiye de 50 tl ye 10 gb internet 2500 dk 5000 sms falan.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bizimkiler sürümden kazanıyorlardır, Avrupa'daki ülkelerin nüfusu ve telefon merakı sıralamada yanımıza yaklaşamaz. Tabi Almanya gibi nüfusu ve geliri fazla ülkelere oranın şartlarına göre değerlendirmek lazım.

3.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    aslında marjinal fayda tam da burada çıkıyor bu çeşit kuruluşlara 1 TL kaptırmamanın zevki çok başka, tam tersi de geçerli kaptırınca yaşanılan üzüntü çok büyük oluyor.

Yalnız yukarıda Sn. Dudu'nun bazıları anlayamaz sözü hatırlarsanız bir tekne haberi vardı zengin çocuğu tekne alındıktan sonra ağlıyordu beni anlayamazsınız diye onu aklıma getirdi.

Saygılarımla.
    İşim çok düşmez bankaya ama geçen sene benim business hesabına bakan beyfendiyle görüşmek durumunda kalmıştım ismini vermek istemediğim bir bankada.

Adam hesaplara bir baktı, ne hisse var, ne döviz var, kredi kartı kullanımı minimum, hiç kredi çekilmemiş (ne mortgage ne araç) gözleri böyle bir büyüdü...

-Bu hesap çok zayıf x bey size isterseniz bir borsa hesabı açalım birikimlerinizin bir kısmını da orada değerlendirirsiniz. Zannedersem birikimlerinizi başka bankada değerlendiriyorsunuz.
    +Heheh evet malesef sizin banka dolara %1 faiz verdiği sürece böyle olacak y bey. Heheh.
    -Ama bizim alış satıştaki makaslarımız da çok uygun? Hem siz bizim özel oranlarımızı sordunuz mu? Belki bizdeki oranlar daha iyidir.
    +Tamam sorayım. Çalıştığım banka %4 (rakamlar örnek) veriyor sizde kaç?
    -%2.
    +Eheh iyiymiş, şu belgeyi alayım da az acelem var X bey.

Tek istisnam kredi kartı aydatını ödüyorum bu bankanın. Onu da yapmasam hesabımı kaparlar.

4. Değerli Dostlar ;

Yazılarınızı pazar sohbeti tadında (Tasarruf önerileri ve çoğunuda uyguladığım,)
    ( yarılmadan ) tebessümle okudum.

IKEA nın sahibinin dahi, 2'nci el elbise aldığı bir dünyada
    finans işi ile uğraşanların ne kadar tutumlu oldukları herkesin malumu.
    Umarım bu uygulamalarımız, yakında berberlerin işyerlerini kapatmalarını
    ve konkordato kervanına katılmalarına sebebiyet vermez.

Dünyanın en pinti insanı seçilen bakım kimmiş
    https://www.youtube.com/watch?v=k2UohDE94Ks

5.  Alıntı Originally Posted by saims Yazıyı Oku

Dünyanın en pinti insanı seçilen bakım kimmiş
    https://www.youtube.com/watch?v=k2UohDE94Ks
    Videoyu beş dakikadan sonra izlemeyi bıraktım boşuna gb gidiyor şarj bitiyor bundan 0.25 kuruş kardayım. -youtube yorumu

6.  Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    ............

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Alenichev üstat bir de sizin dolar konusunda analiziniz vardı, 5,50 üstünde her fiyat ucuz gelir diye dolay 5,50'yi her vurduğunda o analiziniz aklıma geliyor. Son hareketler sonrasında tahmininizi güncellediniz mi aynı mı düşünceleriniz?

Saygılarımla.

7.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    teknoloji eninde sonunda bunu yapacak bir gün tüm meslekler teknoloji karşısında risk altında ! detaylı kan tahlili yapan mutfak robotu büyüklüğünde bir cihaz yapılsa ve internette elektrik süpürgesi gibi satılsa neler olurdu
    Hocam emekçileri adım adım işinden etme planları içerisindesin, mertkucukuncu'yu uyardım sizi de uyarıyorum, bir gece ansızın forumda karşında tengri'yi bulabilirsin.

8. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Hedefimiz yılda 300 bin kentsel dönüşüm projesi gerçekleştirmek. Bu sayede inşallah önümüzdeki 20 yıl içerisinde Türkiye'de deprem riski taşıyan bina kalmamış olacak." dedi

Yine yine yeniden betona yatırım. Ülkenin adı betonya olacak bu gidişle benden söylemesi.

Sayfa 957/1012 İlkİlk ... 4578579079479559569579589599671007 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •