Sayfa 70/196 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon
Arama sonucu : 1567 madde; 553 - 560 arası.

Konu: RAYSG - Ray Sigorta

Alıntı Originally Posted by mustafa43 Yazıyı Oku
    Nedir bu sessizlik ?
    3 günden beri yukarıdaki tabloya bakıyorum, ama azar azar da fiyatı geriye gidiyor, 1,34 geçmeyi beklerken bugünde 1,20 gördük.
    10 gün önce yürürlüğe giren trafik sigortası tavan fiyat uygulamasıyla alakalı olabilir. sektör için tatsız geçecek son 8 ay. bol kazançlar

2. Kaza yapanlardan öncekine göre daha cok alacaklar onun durgunluğu var

3. Temmuz ayındaki B grubuna geçiş ile ilgili beklenti var en önemlisi o bence.

4.  Alıntı Originally Posted by mustafa43 Yazıyı Oku
    Temmuz ayındaki B grubuna geçiş ile ilgili beklenti var en önemlisi o bence.
    .Çok zor.....malın büyük kısmını satıp az bir kısmıyla aşağı ittirenlere mal sahibleri bu kadar kayıtsız kalırsa çok zor.....bir üç aylık bilanço gelsin bakalım daha net görürüz İnşaallah......tahta son bir kaç gündür adeta çer çöp satışlarla yıkılıyor....

5. Hacimsiz düserek göstergelerini düzeltiyor. Motoru soğutuyor. Gayet doğal. Uzun sureli güzel bir yukseliş icin gerekli bu duzeltmeler.
    Bol kazançlar.

Yatırım Tavsiyem Değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by mstfgngr48 Yazıyı Oku
    Hacimsiz düserek göstergelerini düzeltiyor. Motoru soğutuyor. Gayet doğal. Uzun sureli güzel bir yukseliş icin gerekli bu duzeltmeler.
    Bol kazançlar.

Yatırım Tavsiyem Değildir.
    .Güzel bir yükseliş için güzel bir mıntıka temizliği lazım....bu tahata süreklisonbahar yaşayan ağaç gibi yaprakları kendiliğinden dökülüyor zaten......yeterki biri/birileri çıkıp dökülenleri süpürsün........

7. Dow 16 Dökülen YAPRAK ları temizlik işçilerine söyledim temizlediler,artık sokaklarımız tertemiz.teşekkürler izmit belediyesi temizlik işleri müdürlüğü.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by beyazsayfa Yazıyı Oku
    Dow 16 Dökülen YAPRAK ları temizlik işçilerine söyledim temizlediler,artık sokaklarımız tertemiz.teşekkürler izmit belediyesi temizlik işleri müdürlüğü.

General Mobile 4G Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    .sn beyaz sayfa;

.süt ve et yapraklarını kastetmedim......kastım RAYSG ağacından dökülenlerdi.....yalnız burası geçtiğimiz 10 kayıp dolu senede epey
    dallanıp budaklanıp yapraklanmış.....burada en tuhaf olanıda yapraklar biliyorsunuz sonbaharda dökülürken burada ilk baharda dökülmeye başladılar.....ilkbaharda koparmazsan dökülmezler ama burada dökülmeye meraklılar çok......bunları daha büyümeden koparıp iyice temizlemek lazım,yoksa büyüyünce döküldükleri yerde daha fazla çevre kirliliğine yol açarlar.....

.selamlar

Sayfa 70/196 İlkİlk ... 2060686970717280120170 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •