Sayfa 19/195 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon
Arama sonucu : 1559 madde; 145 - 152 arası.

Konu: Mevduat faizimi yoksa Para piyasası fonu mu

1.  Alıntı Originally Posted by t.axaray Yazıyı Oku
    yaptığım tabloda sarı boyalı günler pzt günleridir...bir önceki sıra ile arasında 3 gün vardır....
    üstadım belki yazmışsındır ama bu tablo hangi bankanın hangi fonuna ait? Bir de vakıfbankta önerebileceğin bir fon var mı? Benim hesap vakifta da... Saçma sorular sorduysam affet.

2.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Evet Haklısınız Orayı Kaçırmışım Kafa Mevduat da Halen :D
    Yani Alıp Satmayın Boşuna Sürekli İhtiyaç Olursa Satın Diyorsunuz?
    Evet fonun getiri oranları düşmeye başlayınca veya mevduatla başa baş olursa bileşik getiriden dolayı mevduata geçmek daha mantıklı bunuda aklınızda bulundurun.

3.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    üstadım belki yazmışsındır ama bu tablo hangi bankanın hangi fonuna ait? Bir de vakıfbankta önerebileceğin bir fon var mı? Benim hesap vakifta da... Saçma sorular sorduysam affet.
    İşbankası 801 nolu fon hocam

https://www.isbank.com.tr/TR/fiyatla...-ve-altin.aspx

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    O gün bildiğim kadarıyla tüm para piyasası fonları zarar yazmıştı sadece iş bankası fonuna özel bir durum değildi sanırım.
    Öylemi .doğrudur ilginç bi durum ama sanki ben hatırlar gibi oluyom bı gun akşam mıydı neydi aldım para piyasası fonunu ertesi gün kara bakım dedim.daha akşamdan oranların açıklandığını bılmıyom bi baktım zarar .çok az bı zarar .bu ne dedim ya .yanlış bi seymı yaptık .neyse daha sonra karları gorınce tamam dedim işi düzelttık.

5.  Alıntı Originally Posted by d.ricardo Yazıyı Oku
    Aynı fonun vakıfbankta olanıda var galiba.para piyasası fonu .getırılerode çok yakındır birbirine .tefas tan bakılıyo fonlara .

6. Önceki sayfalarda vardı bankaların para piyasası fonları
    Getiri karşılaştırması filan.oralardan bakabilirsınız

7. Para piyasası fonları üç aşağı beş yukarı hepsi biribirine çok yakınlar.Kendi bankanızınkini almak daha seri işlem için daha iyi.
    Ama İş bankasının birim fiyatı yüksek.1 tane bozdursak 226 TL.Diğer bazıları daha küçük rakkamlar olduğundan 30-40TL.lik bile alıp satmak mümkün.

Sayfa 19/195 İlkİlk ... 917181920212969119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •