Originally Posted by
Berk Dogan
Ethem sancaktan itiraf gibi açıklama. ihale yok.Devletin malını bölüşen bölüşene. ))
Ethem Sancak, şunları söyledi:
Liderimiz bana dedi ki; Sen o otomotiv şirketinin altından kalkabilir misin? Valla ne emrederseniz onu yaparım. Ama buna gücüm yetmeyebilir. Elimdeki varidatım bu. Savunma sanayine girmek o gün için bir macera. Ben de eski bir sosyalist yeni bir Müslüman olarak kardeşlerim arasında adil bölüşmüştüm serveti. 16 da bir parçası kalmıştı.
Dedim; Bu para var. Bununla alınabiliyorsa ihaleye gireyim. Ama diyelim ki aldım. Bunu emrettiğiniz gibi güçlü bir sanayi şirketi haline getirebilmem için güçlü bir fon olması lazım arkamda. Ne yaparız dedi. Sizin büyük ferasetinizle Arapların onurlu bir bölümünü kendine getirttiniz. Katar.la neredeyse tek millet iki devlet haline geldik. Allah da gani gani para vermiş Katarla. Emir.de sizi kırmaz. Katar devletini ve silahlı kuvvetlerini bana ortak ederseniz bu işin altından kalkarız. Sağ olsun sayın Emir.i aradı o da kırmadı. BMC.nin yüzde 50 eksi birini Katar ordusuna sattım. Tek başına yapmak istemiyordum. Benim gibi deli bir Laz ortak da önerdi bana Sayın Cumhurbaşkanım. Onu da yanıma aldım; Talip Öztürk, eşit bölüştük.
Ulan çok duygulandım şimdi durduk yere..
Meğer adamlar zor bela, büyük riskler alarak, fedakarlıklar yaparak, sırf savunma sanayini güçlendirmek adına nasıl yüklerin altına giyiyomuş.
Hemde hangi ara olduysak nasıl olduysak tek millet haline geldiğimiz Katar da bu şanlı yolda bize desteğe gelmiş..
Hey maşallah yeni yeni destanlar yazılıyor bu ülkede hey maşallah..
Birde bazı alıklar ihalesiz şirkete çoktuler diyor..
TÖVBE DEYİN..
Bakın adam ne güzel açıklamış olayı tek tek..
Hatta eniştemden duyduğum kadarıyla geçen gün Etem bey yoğun iş programlarından dolayı evine çok geç gitmiş. Bide ne gorsun küçük kızı evin kapısına bir not iliştirmiş.
Babacım savunma sanayi ile çok ilgileniyon ama bizide ihmal etme özeledim seni yazmış..
Şuan bile elim ayağım titriyo çok duygulanıyorum
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
“Başkaları aç gözlü olduğunda kork ve geride dur; başkaları korktuğunda ise aç gözlü ol.” Warren Buffett
Yer İmleri