Yine tonlarca yazı yazacaktım ama vazgeçtim kırıcı olduysam özür dilerim!!!
Daha fazla sizinle konuşmanında anlamı yok. Sadece buradakı ınsanların sızın yazınızdakı noktalara acıklık getirmezsem yanlış eylemlerde bulunmasını ıstemıyorum o yuzden cevap vermek zorunda kalıyorum.

buffetin malıyetını 0 lamasından bahsedeyim.
Malıyet 0 lama diye birşey yoktur arkadaşlar Aracı kurumun yazılımlarıyla alakalı isterseniz HSBC bank Ziraat bank gibi aracı kurum firmalarıyla çalısırsanız malıyetınız hiç düşürülmediğini görürsünüz. Bazı aracı kurumlarda ise malıyet düşürülmektedir Fakat bunun size kattıgı hiçbirşey yoktur görüntüde malıyetınız düşük görünürken sermayenizde paranızda bir değişiklik olmaz.
yine yanlış anlaşılma olmasın diye bazı yerlere değinmek zorundayım.
Temettü etkisizliği bir varsayım değildir gerçekten olağan birşeydir bu bir uydurma değildir. Matematikle kanıtladıgı gibi. Gerçeklede kanıtlanmaktadır.
Bizim borsamızda BOYP bunun güzel bir örnegı iken amrıkada da Facebook google amazon buffetin şirketi netflix vb neredeyse ismini duydugunuz butun unlu markalar Temettü dagıtmamaktadır.
Hadi faraza ben yanlış birşey söylüyorum facebooku alanların kafası hiç basmıyor kı temettü dagıtmayan bir şirketi alıyorlar yazık kı ne yazık acımalıyız.
Bu admlar temettü elde edemedik diye üzülüyorlar mı ?
Bu adamlar uzun vadeli yatırım yapamıyorlar mı ?
bu yatırımcılar mikro lotlara mı düşüyorlar ?
hadi bunlarada bir bahane buldun diyelim peki ya yazdıgımız makaleler alıntı yaptıgımız dökümanlar açıklamalar profesörler onlarada mı inanmıyorsun ?
Dahasını siz okurlara bırakıyorum temettü alınca extra kar ederim demek ne demek birde siz düşünün...
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri