Originally Posted by
Akadian
Ortak bu da bir tahmin. Bu dengesiz çıkıştan sonra soluksuz 110k yapsa şaşırmayacağım. Herkesin bir tahmini vardı. Endeks fibo dirençlerinde bile çekilmedi lutfeder gibi hafif geri geldi devam etti. Çok sağlıksız ilerleyişler var. Açıkcası endeks ile ilgili teknik analizlere veya tahminlere inanmıyorum. Bakmıyorum da. Çünkü böyle ilerleyecek ne olabilir? Ne değişti? Düzelen bir şey oldu mu? Yalancı enflasyon düştü rakamı dışında var mı? Sebze fiyatları artık 10tl üzerinde. Tüketim düştü. Üzerine işsizlik arttı artacak da. Stagflasyon olması muhtemel. Şu an full petkimde olan biri olarak söylüyorum. Görüşüm bunlar. Yani felaket tellalığı yapacak kadar kafayı yemedim full hissedeyken.
Demem o ki ülkede bir çok şey hala kötü. Açıklamalar hala komik bazıları tarafından. Neyse... kimse güvenmesin bu çıkışa diye yorumum var. Beklentisiz hisse ve bist30 dışı hisse almasın. Düşüncelerim bunlar. He stoba uymak. En önemlisi... inşallah hayırlı bol kazançlarımız olur bu rallide. Satış haberleri olabilir yakında. Sabancı firmalarından şüpheleniyorum.
Sent from my iPhone
Yer İmleri