Sayfa 281/1527 İlkİlk ... 1812312712792802812822832913313817811281 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Ortak bu da bir tahmin. Bu dengesiz çıkıştan sonra soluksuz 110k yapsa şaşırmayacağım. Herkesin bir tahmini vardı. Endeks fibo dirençlerinde bile çekilmedi lutfeder gibi hafif geri geldi devam etti. Çok sağlıksız ilerleyişler var. Açıkcası endeks ile ilgili teknik analizlere veya tahminlere inanmıyorum. Bakmıyorum da. Çünkü böyle ilerleyecek ne olabilir? Ne değişti? Düzelen bir şey oldu mu? Yalancı enflasyon düştü rakamı dışında var mı? Sebze fiyatları artık 10tl üzerinde. Tüketim düştü. Üzerine işsizlik arttı artacak da. Stagflasyon olması muhtemel. Şu an full petkimde olan biri olarak söylüyorum. Görüşüm bunlar. Yani felaket tellalığı yapacak kadar kafayı yemedim full hissedeyken.

Demem o ki ülkede bir çok şey hala kötü. Açıklamalar hala komik bazıları tarafından. Neyse... kimse güvenmesin bu çıkışa diye yorumum var. Beklentisiz hisse ve bist30 dışı hisse almasın. Düşüncelerim bunlar. He stoba uymak. En önemlisi... inşallah hayırlı bol kazançlarımız olur bu rallide. Satış haberleri olabilir yakında. Sabancı firmalarından şüpheleniyorum.

Sent from my iPhone
    Yanlış düşünüyorsun hocam bence arjantin borsası niye yükseliyor çok mu iyi durumları. Borsa erkenden yaşıyor herşeyi anlık duruma bakarsak yanlırız.

2.  Alıntı Originally Posted by jebaha Yazıyı Oku
    Yarını da izlicem eğer ipek süründürmeye devam ederse dalacam biraz, bedelli muhabbeti okudum ihtimal dahilinde midir ne dersiniz?
    Olabilir kardeşim. Borç biraz büyük. Bundan dolayı bedelli diyebilirler. Tıkır tıkır işleyen ve ihracat ağırlıklı bir şirket olduğu için açıkçası pek takmıyorum. Kara gün kararıp gitmez. Elbet güneş er yada geç doğar.Saygılar

100 Hisselerinin bugünkü durumları:

Dünya borsaları bu yıl:

5. Ttkom ve krdmd yorumu alabilir miyim ? Deniz hocanın önceki yorumlarında 2.50 önemliydi. Bugün bayağı durdu orada. Ttkomu dinlemedik almadık maalesef. Şimdi de yuksrı gider mi diye çok tereddütteyim maalesef.

6.  Alıntı Originally Posted by zeytinci Yazıyı Oku
    Olabilir kardeşim. Borç biraz büyük. Bundan dolayı bedelli diyebilirler. Tıkır tıkır işleyen ve ihracat ağırlıklı bir şirket olduğu için açıkçası pek takmıyorum. Kara gün kararıp gitmez. Elbet güneş er yada geç doğar.Saygılar
    Tamamdır üstad, ipek tiksindirdi artık takipteyim yarın ola hayrola.

YILBAŞINDAN BERİ TÜRKİYE PİYASASI :

8. Ortaya Karışık

Alıntı Originally Posted by Tagmaç Bey Yazıyı Oku
    Yanlış düşünüyorsun hocam bence arjantin borsası niye yükseliyor çok mu iyi durumları. Borsa erkenden yaşıyor herşeyi anlık duruma bakarsak yanlırız.
    Nedir peki hocam sizce durum? Neden bir yere yetişiyor gibi koşuşturuyor? Nereye kadar gidebilir? Aşağıdaki gapler için yorumunuz nedir? Teknik açıdan sorun yok mu diyorsunuz?
    Fikirleri öğrenmek isterim. İki haftalık periyotta bu kadar yükselmesini kimse beklemiyordu.

Sent from my iPhone

Sayfa 281/1527 İlkİlk ... 1812312712792802812822832913313817811281 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •