Sayfa 463/813 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: BUCIM - Bursa Çimento

1. Bugün satıcı ziraat eğer emeklilik fonu ise emeklilik fonlarına eşşek niyetine taşıtılan mallar sahibine dönüyordur.2 gün sonra anlarız.eğer emeklilik fonu ise olumlu haberler alınacak demektir.

Soru: I t nin sahibi olduğu tahtada emeklilik fonları ,yatırım fonları ve yabancı yatırımcın ın ne işi olur.

Cevap: Bence fonlar it in malını emanetçi olarak taşıyor.yabancıda kesinlikle it e yabancı değildir.ytd

2.  Alıntı Originally Posted by carkos Yazıyı Oku
    Genel kurul Mart sonu zaten ordada bir hesaplaşma mecbur olucak ...kimse hissesi az diye bizleri yok sayamaz..bunlar her yerde at koşturuyor bunlara çüş diyen olmamış kendi bildikleri gibi hukuksuz hareket ediyorlar..
    Bunlara 5 yıldır çüş diyen abiler açlıktan yalın ayak gezer oldu nerelere kaçar kez başvuruldu ama nedense ya anlamak istemiyorsunuz devri dünyanın halini yada işinize geliyor züğürt tesellisi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye/İstanbul
    Gönderi
    4,510
     Alıntı Originally Posted by whiningman Yazıyı Oku
    Bunlara 5 yıldır çüş diyen abiler açlıktan yalın ayak gezer oldu nerelere kaçar kez başvuruldu ama nedense ya anlamak istemiyorsunuz devri dünyanın halini yada işinize geliyor züğürt tesellisi.
    benim işime gelen bır sey yok,,, ben sikayetimi yaptım kimse çoğunluk bende diye istediği gibi at koşturamayacak ...demekki adamına denk gelmemişler dikkat etsinler şirketler varlık fonuna devrolmasın ..sende onların avukatligına devam et maaşın lyidir diye düşünüyorum,,,selametle

4. [QUOTE=Hasanoğlan;3088082]Bugün satıcı ziraat eğer emeklilik fonu ise emeklilik fonlarına eşşek niyetine taşıtılan mallar sahibine dönüyordur.2 gün sonra anlarız.eğer emeklilik fonu ise olumlu haberler alınacak demektir.

Yıllar önce borsaya yeni girdiğim zamanlarda emeklilik fonları mal alınca sevinirdim. Satınca üzülürdüm ama bir üstadım bana taaa ozaman fonlar satınca sevin cunkü alan adamlar fonlar kadar sabırlı ve aptal olmaz eninde sonunda malı ederine taşır demişti. Şimdi dua edelim fonlar eşeklik yaptığı ağalarına malı veriyor olsun zira 15 sene sonunda durup dururken bedava fiyata 250 k lot ortaya
    cıkmazdı . Sen çimentoya % 40 zam yapılmış ortamda bile hala sacma sapan hareketlerle millete zulum yapabiliyorsan ya insafın yok ya biz hiç birsey bilmiyoruz.
    Yazdıklarım deli saçmasıdır. Hiç bir anlamı yoktur. Yatırım ve bilgi tavsiyesi değildir. Sohbet muhabbet amaçlıdır

5. 2 gün önce finans yatırımdan yapılan satış emeklilik fonu.bugun 3 aracı kurum sattı 5 aracı kurum aldı .yerseniz 2000 000 lot mal el değiştirdi .hem de bu fiyattan .son iki gün ziraat 142522 lot mal sattı.kış kışlığını yaparken biz de işimize bakacağız .ytd

6.  Alıntı Originally Posted by Kurtuluş48 Yazıyı Oku
    Bugünkü işlemlere baktığımda tahminime göre Ziraat Yatırım Çemtaş hisselerini satıp, Bucim almış fon olup olmadığını P.tesi görürüz

Ziraat Yatırım Çemtaş Satış : 112.779 lot * 7,17 = 808.625.43 TL.

Ziraat Yatırım Bucim Alış : 167,033 lot *4,91= 820,132,03 TL

Rakamların bu kadar birbirine yakın olmasının tesadüf olduğunu sanmıyorum

''Yatırım tavsiyesi değildir.''
    Daha önceden yazmıştım dün ve bugunki ziraat yatırımın satışları bu şahsın olabilir bu sefer tam tersini yaptı bucim sattı çemtaş aldı

'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''

7. [QUOTE=beşiktAŞK;3088257]
     Alıntı Originally Posted by Hasanoğlan Yazıyı Oku
    Bugün satıcı ziraat eğer emeklilik fonu ise emeklilik fonlarına eşşek niyetine taşıtılan mallar sahibine dönüyordur.2 gün sonra anlarız.eğer emeklilik fonu ise olumlu haberler alınacak demektir.

Yıllar önce borsaya yeni girdiğim zamanlarda emeklilik fonları mal alınca sevinirdim. Satınca üzülürdüm ama bir üstadım bana taaa ozaman fonlar satınca sevin cunkü alan adamlar fonlar kadar sabırlı ve aptal olmaz eninde sonunda malı ederine taşır demişti. Şimdi dua edelim fonlar eşeklik yaptığı ağalarına malı veriyor olsun zira 15 sene sonunda durup dururken bedava fiyata 250 k lot ortaya
    cıkmazdı . Sen çimentoya % 40 zam yapılmış ortamda bile hala sacma sapan hareketlerle millete zulum yapabiliyorsan ya insafın yok ya biz hiç birsey bilmiyoruz.
    ZİRAAT YATIRIMDAN SATILAN MALLAR TAHMİN ETTİĞİM GİBİ EMEKLİLİK FONUNDAN . BU ZARARLAR EMEKLİ KARDEŞLERİMİZİN .SEBEB OLANLARI NE DİYECEĞİZ BİLEMİYORUM?

8. [QUOTE=Hasanoğlan;3090211]
     Alıntı Originally Posted by beşiktAŞK Yazıyı Oku

ZİRAAT YATIRIMDAN SATILAN MALLAR TAHMİN ETTİĞİM GİBİ EMEKLİLİK FONUNDAN . BU ZARARLAR EMEKLİ KARDEŞLERİMİZİN .SEBEB OLANLARI NE DİYECEĞİZ BİLEMİYORUM?
    Ne diyeceksin cukkasını dolduran fon yöneticisine afiyet olsun diyeceksin.Her kağıdında aynı operasyonlar oluyor.Kendi beceremediğinde bunları devreye sokuyor.Nasıl olsa bu fon işleride ülkemizde evlere şenlik.

Şimdi sorsan bu fona bu işlem kararını alan yapan kim.İçsel bilgi gizlidir veremeyiz denecek.Arkadaş bu olayı fona yaptığı karlı bir işlem ile ört bas edecek olacak bitecek.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Sayfa 463/813 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •