Sayfa 342/882 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1. Yaw kardeşim atı alan Üsküdarı geçti. Berko hala ata binemedi. Kendileri bilir aliyoruz. Almaya devam ediyoruz. Alacağız. Bu fiyatlarda oldukca daha cok alacagiz. Borsada harekete katilmayan kağitlardan biri. Sira bunada gelecek. Merak etmeyin.

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Dötüne nişadır değdi sanırım.Artık duramaz.

3.  Alıntı Originally Posted by asuzm Yazıyı Oku
    Dötüne nişadır değdi sanırım.Artık duramaz.
    Siz hangi hisseden bahsediyorsunuz?

4.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bu hisse spekülatif hisseler kategorisinde endeks ile alakası yok...
    Peki neden endeks hafif düştümü berkosan 3,4 katı düşüyor. Mantıklı bir acıklaması varmı?

Bu aralar sessizlik lütfen
    **Hayatta en pahalı şey tecrübedir. Çünkü kazanmak için kaybetmek gerekir.

6.  Alıntı Originally Posted by Mavi20 Yazıyı Oku
    Peki neden endeks hafif düştümü berkosan 3,4 katı düşüyor. Mantıklı bir acıklaması varmı?
    bu hissede mantıklı bir şey bekleme....şuan gelişmekte olan bir şirket yolu var.....algıyla oynamakta bir sanattır....ben hisse alırken hep büyük resme bakarım küçük düşünmem....bu hissede gelecek görmesem almazdım.... al sat yapıp para kazanıyorsan ne mutlu.....

7. Sıra gelmek üzere panik yok. İs Bankası ve Yapı Kredi güzel mal topladı. Gedik ve marbaş her an hateketi baslatabilir. Benden söylemesi. Karar sizin. Ben buralarda durdukça hergün aliyorum.

8.  Alıntı Originally Posted by Karizma06 Yazıyı Oku
    Sıra gelmek üzere panik yok. İs Bankası ve Yapı Kredi güzel mal topladı. Gedik ve marbaş her an hateketi baslatabilir. Benden söylemesi. Karar sizin. Ben buralarda durdukça hergün aliyorum.

Herşey boş brksn coşşş az filan kalmadı en son biri az kaldı dediğinde 1 ay geçti endeks dönecek brksn yerinde umut değil gerçekler 1.70 1.80 aralığında grafik filan dinlemeden gider geliriz

SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 342/882 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •