Sayfa 162/999 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,289 - 1,296 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun anlamadım? Adam siyasetçi bir dediğinin tam tersini yapıyor sürekli. Her şey siyasi menfaat bunlar için. Özellikle Türkiye'de MHP Türk milliyetçilerinin yüz karası. Dansöz gibi. Çıkar neredeyse orada.
    Bir donem Bahcesehir'de ikamet ettim.
    Emlak bankasi bu projeyi yaparken 400 tane villayi milletvekiline ucuz ucuz dagitmis, hem proje tutsun hem de bunlar da sebeplensin diye..
    Bu sekilde benim oturdugum adada 3 tane milletvekili komsum vardi.
    Arada bir oturur konusur sohbet ederdik..
    Hic unutmuyorum bir tanesi bana sunu demisti..
    "Medya onunda oturur kavga edercesine tartisiriz, ha simdi kafa goz dalacaklar biribirlerine diye dusunur izleyenler ama program bitince sarmas dolas olur gider beraber yemek yeriz"
    Adam bana bunu piskin piskin soyleyebiliyordu.
    Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Aaah, oooh diye sesler gelir oldu...
    Öpen yarasir diyorum ben...
    Kim daha gusel öperse o datli olur..

Syg,
    Öpse yine iyi Bu başka bişey

3.  Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    Ne zaman celismediler ki?
    Nasilsa tum iletisim araclari ellerinde, bir sekilde yine yuttururlar allayip pullayip...

Syg,
     Alıntı Originally Posted by Dudu Yazıyı Oku
    6 ay once doviz alan vatan hainidir..
    6 ay sonra ayni vatandasa doviz ile hazine bonosu satmaya kalktilar..
    Syg,
    Hele şükür beee
    Görmek istediğimiz hareketler bunlar
    Görmek istediğimiz Dudu bu...
    Memleket meseleleri ile dertlenen Dudu...
    Topluma/gençlere kötü gidişatı tecrübeleri ile aktaran/gösteren Dudu...
    Memleket meseleleriyle hem hal olan Dudu her zaman başımızın tacı....
    Kredi kartı ekstresini,memleket meselesinden daha çok sorun eden Dudu yu sevmiyoruz biz..

saygılar/başarılar
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

4.  Alıntı Originally Posted by sathyz Yazıyı Oku
    Nasıl bu kadar emin olabiliyorsun anlamadım? Adam siyasetçi bir dediğinin tam tersini yapıyor sürekli. Her şey siyasi menfaat bunlar için. Özellikle Türkiye'de MHP Türk milliyetçilerinin yüz karası. Dansöz gibi. Çıkar neredeyse orada.
    Bi tutturmuşlar BEKA meselesi...Kendilerinin beka meselesi/sorunundan başka beka sorunu yoktur...Ülke zaten her şekilde bu mücadeleyi verir...Onlar olsa da olmasa da...Kerameti kendilerinde sanıyorlar...Kendi bekaları bitmesin/sonlanmasın diye böyle bişey çıkardılar...

Bir de eğer HDP terörist bir parti ise, PKK ile bağı varsa (ki olabilir), bu durumda devlet (RTE nin başı olduğu) neden bu partiye maddi destekleri onaylar ve verir her seçim döneminde...Madem illegal işler yapıyor her türlü organ senin elinde...(Savcılar, Anayasa Mahkemesi)...Kapat gitsin partiyi o zaman...Ne duruyorsun...

E turuncu 20.50 e düşürmüş...

6. 10 agustosdaki yazım Doların 6,5'larda gezindiğin günler..

31 aralık 2017 dolar kuru 5.4

Mart yerel seçim öncesi dolar kuru 4.9 ve büyük secim başarısı yaşanacak. (Buna inanmayan, reisi tanımıyor demektir)

5-6 TL arasında halk dolar alıcak, düzelen batı ilişkileri ile kur riski istemeyen yabancı yüksek kurdan dolar satıp TL varlıklara giriş yapıcak.

7.2 TL Krizin zirve noktasıydı, 625 puan faiz ile dipten dönüş başladı. İç tüketimden beslenen, atıl olan, iyi yönetilmeyen firmalar elenecek. Daha iyileri ile yola devam edilecek. Son 2 ceyrek resesyon olcak..2019 ilk iki ceyrek de resesyon olucak...

Rusya, Çin ve İrandan para gelmediğini (çünkü fakirler, kendi paraları değer kaybediyor) tek carenin batı olduğunu en sonunda anladılar.

Doğunun da gönlü alındı, bakın sizin için direndim ama buraya kadarmış.

3 milyar dolar katar parası ile 400 milyar doların cevrilmeyeceğini anlaşıldı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,669
     Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Hele şükür beee
    Görmek istediğimiz hareketler bunlar
    Görmek istediğimiz Dudu bu...
    Memleket meseleleri ile dertlenen Dudu...
    Topluma/gençlere kötü gidişatı tecrübeleri ile aktaran/gösteren Dudu...
    Memleket meseleleriyle hem hal olan Dudu her zaman başımızın tacı....
    Kredi kartı ekstresini,memleket meselesinden daha çok sorun eden Dudu yu sevmiyoruz biz..

saygılar/başarılar
    Sana beni yok say dedim...
    Benim yazdiklarimi okuma dedim.
    Beni alintilama dedim.
    Senin saygina da basari dileklerine de kaymagina da ihtiyacim yok..
    Daha ne diyeyim ki?

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

8.  Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Son zamanlarda oran paylaşımı yok denecek kadar az. Herkesin vade dönüşü aynı tarihlere denk geliyor olamaz. Muhtemelen oran alıp parasını bağlayan arkadaşlar oran paylaşma gereği duymuyor olabilir. Bunun sebebi konu dışına çıkılması, tartışmalar v.s nedenlerden dolayı olabilir mi?
    onun etkisi de olabilir ancak azdır zaten sağolsun yuji tüm oranları yazılar arasından ayıklayıp kendi yerinde paylaşıyor bir anket yapılsa en az yüzde 80 3 ay ve üzeri vade yapan mudi çıkar bu başlıkta ayrıca doların 7 ye doğru hareketinde tl den soğuyan pek çok insanda oldu ama şubattan itibaren paylaşım artar

Sayfa 162/999 İlkİlk ... 62112152160161162163164172212262662 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •