Sayfa 177/999 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 1,409 - 1,416 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    + Gördüğüm en doyurucu finans ve ekonomi yazılarının sahibi..
    Teşekkürler. Ancak teknik mühendislik eğitimi aldım, ekonomi eğitimi almadım ve ben de bankacılık ve para piyasaları hakkındaki çoğu bilgiyi forumdan öğreniyorum ve zamanla kendimi geliştiriyorum. Forumda konusunda uzman bankacı ve işletme mühendisi forumdaşlar var. Onlardan çok faydalı bilgiler elde etmek mümkün oluyor.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

Adı "Uğur" ve "Ayhan" olanlara Pegasus'tan 2 Şubat'a kadar tüm hatlarda bilet alımlarına %50 indirim kampanyası var.

3.  Alıntı Originally Posted by rxpu Yazıyı Oku
    Alman ekolüyle ilgisi yok, Almanya'da da Türkiye'de de dünyanın neresinde olursa olsun bu böyle olması gerekli. Biz domates üretiyoruz o işler bize ters diyerek bir yere varamayız. İlerleme düşünüldüğü gibi de oluyor. Ben bugün elektrik panosu üreteyim, içine pahalı ithal enstrumanları monte edeyim bunu 50 sene bu şekilde yaparsam ileride içindeki pahalı yüksek teknoloji cihazları da üretirim diye bir mantık ta yok. Çünkü oradan oraya bir geçiş yok. O iş o işin doğal bir uzantısı değil. Tamamen farklı ekosistemler ve ekonomik altyapılar gerektiriyor. Problemi doğru teşhis etmezsek doğru çözümleri bulamayız.
    Almanyada staj yaptım üniversite yıllarında .Çok fark var aramızda .Bunu anlatmaya çalışıyorum.Siz çok idealistsiniz keşke yöneticilerde böyle düşünse ancak kazın ayağı öyle değil malesef..
    İlerde önünüze setler engeller çıkınca bir gün sizde lanet olsun işine gücüne diyeceksiniz .
    Umarım hersey istediğiniz gibi olur sonuçta üreten bir firmanız var ekmek yiyenler var ordan ..saygılar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

5. 10 Yıllık tahviller 13,85 düştü bu faizleri aratacaklar bize, içerdeki mevduat sahibine kara günler yakın yine enflasyona ezdirip yurtdışına yüksek faiz ödeyecekler....

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Almanyada staj yaptım üniversite yıllarında .Çok fark var aramızda .Bunu anlatmaya çalışıyorum.Siz çok idealistsiniz keşke yöneticilerde böyle düşünse ancak kazın ayağı öyle değil malesef..
    İlerde önünüze setler engeller çıkınca bir gün sizde lanet olsun işine gücüne diyeceksiniz .
    Umarım hersey istediğiniz gibi olur sonuçta üreten bir firmanız var ekmek yiyenler var ordan ..saygılar

Üstad fark var zaten..Medeniyeti ilerletmiş bi alman halkından bahsediyorsun...Akıllı adamlar...Biz daha bebeğiz..Toplum olarak bebek aşaması...ya da anaokul ögrencisi de olabiliriz...

7.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Üstad fark var zaten..Medeniyeti ilerletmiş bi alman halkından bahsediyorsun...Akıllı adamlar...Biz daha bebeğiz..Toplum olarak bebek aşaması...ya da anaokul ögrencisi de olabiliriz...
    Akıllı ve disiplinli .Aslında biz Türkler daha zekiyiz ,çoğu yabancı söyler bunu ama zeki olmak yetmiyor başka yeteneklerde olması lazım başarılı olmak için sanırım.

Mesela Yunanlılar çok tembeldir ,tek tük üreten fabrikası vardır ülkede vs vs . ama gemisini yürütmeyi bir şekilde beceriyorlar .Müthiş ticaret yeteneği vardır.Pazarlıkda Kayseriliyi cebinden çıkartırlar.Gemi işinde,turizmde uzmanlasmışlar.Kendilerini Avrupalıya biz sizin atanızız,eros meros hikayesi ile sevdirmişler.

Bizim gemide ikide bir su alıyor .Yinede sağlam gemi varmış batmıyor [emoji23]

8. Faik Öztrak: Ülkenin ekonomisi 1 Nisan’dan sonra IMF’ye emanet edilecek

Sayfa 177/999 İlkİlk ... 77127167175176177178179187227277677 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •