Sayfa 26/172 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon
Arama sonucu : 1374 madde; 201 - 208 arası.

Konu: Algoritmik Trade Sistem Sinyalleri ve Gerçek Hesap Paylaşımlı (Şeffaf)

1. Erhan Bey Merhaba ,

Belli süredir sürekli backtest yapıyorum , milyarlarca kombinasyon var hala da deneyeceğim fakat tecrübenize dayanarak sormak istiyorum , sizce varolan indikatörlere göre , kendi yazdığımız indikatör ve matematiksel hesaplamalara göre veya diğer teknik analiz araçları ile bir algoritma yazılımı istikrarlı karlı işlemler yapabilir mi , yani böyle bir ihtimal var mıdır yoksa algoritma koşulları çok daha değişik şeyler , kademe , temel analiz veya bambaska seyler de içermeli midir başarı için ?

Teşekkürler.

2.  Alıntı Originally Posted by burak123 Yazıyı Oku
    Erhan Bey Merhaba ,

Belli süredir sürekli backtest yapıyorum , milyarlarca kombinasyon var hala da deneyeceğim fakat tecrübenize dayanarak sormak istiyorum , sizce varolan indikatörlere göre , kendi yazdığımız indikatör ve matematiksel hesaplamalara göre veya diğer teknik analiz araçları ile bir algoritma yazılımı istikrarlı karlı işlemler yapabilir mi , yani böyle bir ihtimal var mıdır yoksa algoritma koşulları çok daha değişik şeyler , kademe , temel analiz veya bambaska seyler de içermeli midir başarı için ?

Teşekkürler.
    Istikrarli karli islemden kasit tam olarak nedir onu anlamadim.

Mevcut algoritmalarda istikrarli karli oluyor cogu zaman.

Sonuc olarak bu is bir veri bilimi yani elinizde kullanabileceginiz veriler oldugu surece herseyi deneyebilirsin.

Ama sunlar iyidir diyemem ben cogu zaman indikatorlerle kendi matematiksel formullerimi kullaniyorum. Diger herseyi test etmedim.

Okadar cok kombinansyon ve veri varki hepsi deneyemedigim icin sunlar iyidir diyemem.

En cok benchmarktan yararlanirim baska sistemcilerin getirilerileri ne benimki ne olmus karsilastiririm.

Sizde benim urettigimle karsilastirin hatta buradada paylasabilirsiniz getiri egrinizi
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
    Sokrates twit @erhanacikgoz1

3. erhan hocam bar açılışı ile işlem yapmanın sakıncaları var mı
    bu konuda bilgi verir misiniz tecrübelerinizi paylaşır mısınız

4.  Alıntı Originally Posted by tuncahm Yazıyı Oku
    erhan hocam bar açılışı ile işlem yapmanın sakıncaları var mı
    Erhan hoca uzun anlatir zatende..

Bar acilisi ile islem yaparken ekstra kayma olma ihtimali cok yuksek (yuzde 50) alis satis fiyat farkindan dolayi. En temel zarari budur.

Bir de bar acilana kadar gecen zamanda ozellikle hizli hareketlere denk gelirse kopup gider gec kalinmis olunur bu dezavantaj olur, ama hizli geri donuslerdede gereksiz carpilmamis olur buda avantaj.

SM-G960F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by tuncahm Yazıyı Oku
    erhan hocam bar açılışı ile işlem yapmanın sakıncaları var mı
    üstad nutcracker hocam zaten aktarmıs neler olabileceğini.

bence küçük şeylere takılıyorsunuz. kapanısta göndermıssın acılısta göndermıssın bunlar ufak seyler daha büyük daha çok fayda saglayacak stratejiler var. Açılışta emir göndermek fayda bile saglıyor olsa bunun faydası ne olacak ki.

Bence ortaya birşeyi dökün bir görelim neymiş ne değilmiş. ondan sonra oturalım en çok fayda sağlayacak noktayı düzeltmeye odaklanalim.

Başlamak için şartların mükemmel olmasını beklemeyin. Şartları mükemmelleştiren başlangıcın kendisidir. Alan Cohen
    Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..

6. Duyuru!!!!

Şeffaf paylaşımlar her salı ve cuma günü olacak.

onun haricinde birde ay sonuna paylaşım yaparım, bu günlerden birine denk gelmezse bilginiz olsun.

Tüm bunların haricinde bir web site ve proje çalışması içerisindeyiz. Aktif edince hem bloglarla bu işin mantalıtesını anlatan yazıları o sayfada anlatacağım.

Bunun haricinde borsayla ilgilenenler için bilanco bazlı excel dosyasını güncelleyip paylaşacağım.

Bir adette viop programı mevcut onuda belkı 2020 ye kadar beleş veririz.

İlerde de aranızdan birine beleş 1 senelik sistem vermeyi düşünüyorum belki çekiliş filan yaparım bilmiyorum bakarız.

7. Süper olur Erhan hocam ... sistemde iyi olur ancak mantaliteyi anlayıp kendimiz kurgularsak daha uzun soluklu olur saolun paylaşımlar için ...

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. İki gözüm seneler geçiyor gönül ektiğini biçiyor.....

Bir selam lütfet bu ne çok hasret

GEL BARIŞALIM ARTIK...

Başlangıc iyi gibiydi eksiye döndük bile.

Sayfa 26/172 İlkİlk ... 1624252627283676126 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •