Sayfa 624/1527 İlkİlk ... 1245245746146226236246256266346747241124 ... SonSon
Arama sonucu : 12209 madde; 4,985 - 4,992 arası.

Konu: Ortaya Karışık

1.  Alıntı Originally Posted by ucanlaz Yazıyı Oku
    Ortak 30 milyona yakın lot 10 günde el değiştirdi.. önceki tecrübeler 6 ay diyor 2 hafta olayında çok iyimsersin kozaa da.. eger kötü bir haber yoksa ve daha önce yazılan sadece 60 milyon sterlincik belgeli üçkağıt tespiti nedeni ile gerçek yabancı ise ve gerçekten satmadıysa..
    sadece el değiştirdiyse 2 haftada doldurmaya kalkarsa fiyat yükselişinin önüne geçemez ... şuan ki onemli mesele bana göre nerede yataya saracağı ve nereyi dip yapacağı.. inşallah buralar sondur ama hiç sanmıyorum.. yatay seyrederken 5 altina bi merhaba diyebilir kisa süreliğine..bana göre tabii..
    Yok ortak iki haftaya döner demedim. En az iki hafta yataya sarar demek istedim. Benim görüşüm mahkeme gününden beri aynı şubat sonu toparlanmaya başlar. O zamana kadar umudum yok.

Sent from my iPhone

3. Sayın loruhlano hocam kozal hakkında düşünceniz nedir yabancı kozaa daki gibi satmadı sanki...

4. Mümkünse thynin pastasını atabilir misiniz arkadaşlar?

Alıntı Originally Posted by Akadian Yazıyı Oku
    Yok ortak iki haftaya döner demedim. En az iki hafta yataya sarar demek istedim. Benim görüşüm mahkeme gününden beri aynı şubat sonu toparlanmaya başlar. O zamana kadar umudum yok. Sent from my iPhone
    Şubat sonu, Kozaa nın tahmini kaç TL, İpeke nin tahmini kaç TL olacağını düşünüyorsun..??? Toparlanmadan kasdettiğin rakamlar kaçlar yani..??

6.  Alıntı Originally Posted by karaoğlan Yazıyı Oku
    Mümkünse thynin pastasını atabilir misiniz arkadaşlar?

Alıntı Originally Posted by ercann Yazıyı Oku
    Sayın loruhlano hocam kozal hakkında düşünceniz nedir yabancı kozaa daki gibi satmadı sanki...
    Bilanço hareketi başlar çok yakında..Mart başı da gaza basarlar... .Bilanço öncesi iyi rakamlara indirdiler...

Kozal da Şubat ın turunculukları çok yakında biter...

8. Sn.IPMAN teşekkürler.

Sayfa 624/1527 İlkİlk ... 1245245746146226236246256266346747241124 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •