Sayın akadian ortaya karışık pastalara rica etsek Albaraka da ekleyebilirmiyiz
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji6] [emoji6] [emoji6] [emoji6] Yapistir Deniz hocam bu dallamalara))
Bilanco ile kozalaklarin yukselecegi konusunda da deniz beyle ayni fikirdeyim. 2 yildir bilanco fiyatladigini gormedim yuzde 200 300 arti bilancolara ragmen. Tabii ki yine de bir yanilma payi koyuyorum stabil akilli mantikli bir piyasa olmadigi ve bu tip bir piyasada hicbir zaman beklenenin olmadigi şerhini de duserek.
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hepimiz artık bu beklentiydedik ama çok sert hareketler ile çok kısa sürede mal el değiştirdi.. eğer özel bir duyum yoktur umarim.. bir üstteki nightbirds un yazdikları önceki gerçekleşen birebir senaryo.. 4.97 den öncede sonrada bir süre aynı gevelemeyi yaptılar. Toplamda sure 5 ay kadar sürdü..
Bakalım bu seferki tezgah nasil kurulmuş bekleyip görelim..1 kozal = 8 kozaa buna kesinlikle katılmıyorum en fazla 5 kozaa olmalı son 2 seneye göre..
Bu benim dileğim veya isteğim değil. Matrikste kozal/kozaa yaptığınızda 2010 dan itibaren ortalama civarındayız (az biraz alttayız) Tabi aşırı fiyatlamaların olduğu 2015/2016 kozal açmış arayı , 2017 satılacak beklentisi kozaa açmış. 2018 ocak beri kozal düzeltiyor.Esasında bilançoyu kozal fiyatlıyor. Bizde ağır ağır olcaktır , olması gerekir. Eskisi gibi absürt f/k , p/d ler yok dahada iyi duruma geliyor. Ha bilanço günü veya haftası olmasada çok tutamazlar ( Tabi davalar ve öngürülemeyen durdurmalar çok önemli herzaman) . Tabi beklentilerin altında performansta doğal olarak negatif olcaktır. Kozaların birgün camlar gibi tavhl gibi istikrar abidesi olmasını çok isterim. Davalar bitip doğru şeyler yapıldığı sürece ve yatırımcı dostu olursa neden olmasın? Ha bizim gibi yatırımcılar kalırmı beklermi onu bilemem?
Arkadaşlar Brezilya borsası Bovespa çöktü. Bovespayıda altın madeni şirketi Vale en çok çökertti. Yarın bize zararı olur mu? sizce. Saygılar
Yer İmleri