Sayfa 28/313 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon
Arama sonucu : 2501 madde; 217 - 224 arası.

Konu: DITAS - Ditaş Doğan

1. Hisseyle ilgili 2012 -2013 yıllarında sabır mesajlarını forumlarda paylaşıp, özelden A.DOĞAN'ın bu hissesi seni emekli eder (yükselmez) diyenleri bir köşeye bıraktık.***** üstatını önceden tanımadığını söyleyip, sonradan - sonraya milleti yaktığını söyleyenleri de...

Tuvalet kağıdı deyip - deyip, hala forumu okumayı devam edenleri de.

Facebooktaki a şahsı şunu söylemiş,b şahsı twitterda bilmem ne demişe takılmadan...Bildiğimizi okumaya devam ediyoruz.

Bu hisse bir şekilde yükselişe eşlik edecek.Ha bu belki beklenenin çok ötesinde olacak.Ya da sınırlı kalacak.Ama çok olağan dışı bir durum olmadığı müddetçe, kademe - kademe de olsa yükselecek. Gerçek PD/DD oranı şu anda 0,6 civarında...

2. Bu süreçte; şirketin kar rakamı bilanço da görüldüğünde, sığ olması nedeniyle çok alım fırsatı vereceğini zannetmediğimden...

kademeli olarak bir yıldır neredeyse hisseyi topladım karınca kararınca.

* Bu saatten sonrada,hissenin bir yükseliş trendi başlatacağını düşündüğümden...

* Genelde bu tür sığ hisselerde,yükseliş trendine girilmesi durumunda satanları pişman ettiklerinden...

* Ayrıca zaten endeksle beraber hisselerde belli bir yere zaten geldiğinden,bu hisseyi kaçırdığımda başka hisse yakalama ihtimalimin zayıf olduğundan...

Trade - mrade denemiyorum.3 sene içinde 15 lira hedefi ile tutmaya devam ediyorum.Bu benim fikrim.(Becerebilen - cesareti olanda beş dakika beklemesin.)

3. Sadece bu yazdıklarım,kendime aldığım nottan ibarettir.Asla yatırım, al -sat - tut - turşusunu kur tavsiyesi değidir.

İyi akşamlar&Bol kazançlar...

4. Sayın bilselc şimdilik öyle büyük bi beklentim yok lakin endex rekorlar kırarken bizimkinin yerinde sayması beni deli eden.ama zannımca problem bende takip ettiğim diğer kağıtlardada durum aynı.usak.dzgyo.dybyo.vkgyo.sabır....

5.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Hisseyle ilgili 2012 -2013 yıllarında sabır mesajlarını forumlarda paylaşıp, özelden A.DOĞAN'ın bu hissesi seni emekli eder (yükselmez) diyenleri bir köşeye bıraktık.***** üstatını önceden tanımadığını söyleyip, sonradan - sonraya milleti yaktığını söyleyenleri de...

Tuvalet kağıdı deyip - deyip, hala forumu okumayı devam edenleri de.

Facebooktaki a şahsı şunu söylemiş,b şahsı twitterda bilmem ne demişe takılmadan...Bildiğimizi okumaya devam ediyoruz.

Bu hisse bir şekilde yükselişe eşlik edecek.Ha bu belki beklenenin çok ötesinde olacak.Ya da sınırlı kalacak.Ama çok olağan dışı bir durum olmadığı müddetçe, kademe - kademe de olsa yükselecek. Gerçek PD/DD oranı şu anda 0,6 civarında...
    e bu tuvalet kağıdı değilde ne peki????endex yükselecekmişşşşş..onu bizde görüyoruz ditaş nerde sen ondan haber ver bence..takip ediyorum çünki bir hata aldım. zararı aza indirip kurtulmak niyetindeyim..bu kadar çok ve gereksiz yazanlar yerine gerçekci ve mantıklı yazanlar olsa bizde forumdan bir gelişmeolurmu diye bekliyoruz..ama sizden iyi pazarlamacı olurmuş valla..t.kağıdını bile altın niyetine övebiliyorsun??

6.  Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    Bu süreçte; şirketin kar rakamı bilanço da görüldüğünde, sığ olması nedeniyle çok alım fırsatı vereceğini zannetmediğimden...

kademeli olarak bir yıldır neredeyse hisseyi topladım karınca kararınca.

* Bu saatten sonrada,hissenin bir yükseliş trendi başlatacağını düşündüğümden...

* Genelde bu tür sığ hisselerde,yükseliş trendine girilmesi durumunda satanları pişman ettiklerinden...

* Ayrıca zaten endeksle beraber hisselerde belli bir yere zaten geldiğinden,bu hisseyi kaçırdığımda başka hisse yakalama ihtimalimin zayıf olduğundan...

Trade - mrade denemiyorum.3 sene içinde 15 lira hedefi ile tutmaya devam ediyorum.Bu benim fikrim.(Becerebilen - cesareti olanda beş dakika beklemesin.)
    ikiiii...sen hissede bir gelişme varsa ok..ama sen sadece benim şunum var benim bunum var .ben bunu yaptım..arkadaşım bizene senin ne yaptığından..foruma bakıyorum gece gündüz gereksiz gereksiz yazıyorsun..başka işin yokmu senin????

7.  Alıntı Originally Posted by zugoo Yazıyı Oku
    ikiiii...sen hissede bir gelişme varsa ok..ama sen sadece benim şunum var benim bunum var .ben bunu yaptım..arkadaşım bizene senin ne yaptığından..foruma bakıyorum gece gündüz gereksiz gereksiz yazıyorsun..başka işin yokmu senin????
    Başka işim YOK...Rahatsız olduysan,ret listene al.Bak ben şöyle görüyorum,ret listeme aldıklarımı...

8. Ben senin başka tipten versiyonlarını ODAŞ'ta da gördüm.Birkaç tane soru işareti vardı kafamda,o soru işaretleride kalktı.Onun için teşekkür ederim yaptığın yorumlar için.

Sayfa 28/313 İlkİlk ... 1826272829303878128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •